پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۵۱

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان:

۱۳ میلیون قطعه جوجه ریزی در یک ماه گذشته در اصفهان انجام شد

۱۳ میلیون قطعه جوجه ریزی در یک ماه گذشته در اصفهان انجام شد

اصفهان- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: بالغ بر ۱۳ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در سطح استان اصفهان از یک ماه گذشته تا امروز تولید شده است.

امیر حسین افیونی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از اوایل هفته آینده مرغ تولیدی استان اصفهان به کشتارگاه‌ها عرضه می‌شود و این موضوع می‌تواند قیمت گوشت مرغ را در بازار کاهش دهد.

وی بیان داشت: به دلیل بیماری آنفلوآنزا که باعث ممنوعیت جوجه‌ریزی در استان به مدت حدود ۵۰ روز شد، از حدود یک ماه قبل مرغی که در استان توزیع می‌شود از استان‌های همجوار تامین می‌شود ولی بعد از اتمام زمان عدم جوجه ریزی و مهار آنفلوآنزا، جوجه‌ریزی بسیار خوبی در سطح استان انجام شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اعلام اینکه استان اصفهان همواره در زمینه تولید گوشت مرغ دارای جایگاه اول یا دوم کشور است، بیان کرد: سالیانه حدود ۱۷۰ هزار تن گوشت مرغ در سطح استان تولید می‌شود.

وی تصریح کرد: تمهیدات گسترده‌ای برای زمان عدم جوجه‌ریزی استان شکل گرفت به گونه‌ای که ذخایر مناسب مرغ منجمد صادراتی به میزان زیادی در شرکت پشتیبانی امور دام در نظر گرفته شد که تمام آنها تولید اصفهان است.

افیونی اعلام کرد: این مرغ‌ها دارای کیفیت بسیار بالا و وزن مناسب هستند و با قیمت پنج هزار و ۳۰۰ تا پنج هزار و ۷۰۰ تومان در اختیار مصرف کننده قرار می‌گیرند.

وی در ادامه خواستار تغییر ذائقه مردم از مرغ گرم به مرغ منجمد با کیفیت شد و اعلام کرد: میانگین یک ساله قیمت مرغ منطقی و پایین‌تر از قیمت مورد نظر تولید کننده است، اما در مقاطع یک یا دوماهه ممکن است تعادل به هم بریزد و الان در حدود پنج تا شش درصد قیمت مرغ از میانگین سالیانه انحراف دارد، البته این قضیه مقطعی است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: با ورود مرغ تولیدی استان از چند روز آینده به بازار، این موضوع برطرف می‌شود و قیمت‌ها کاهش می‌یابد.

وی با بیان اینکه قیمت‌ها تابع عرضه و تقاضا است، گفت: البته قیمت محصولات کشاورزی در بعضی موارد تابع قیمت تمام شده نیست و شرایط بازار می‌تواند بر قیمت‌ها تاثیر بگذارد، جوجه قابلیت ذخیره و انبارسازی ندارد، از همین‌رو اگر تقاضای کاذب در بازار جوجه کاهش یابد و جلوی دلال بازی‌ها گرفته شود قیمت جوجه کاهش می‌یابد و بازار متعادل می‌شود.

افیونی ورود جدی‌تر دستگاه‌های نظارتی به بازار جوجه را الزامی دانست و تاکید کرد: قبل و بعد از عید، قیمت‌هایی برای جوجه اعلام شد و دستگاه‌های نظارتی نیز به این بخش ورود داشتند اما همچنان نیازمند تاثیر بیشتر نظارت‌ها در این بخش هستیم، سقف قیمت جوجه تعیین شده است و می‌توان این نقص را با نظارت بیشتر برطرف کرد.

کد خبر 3995213

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha