۱۳ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۲۶

معاون عمرانی استاندار مرکزی:

اکیپ های مقابله با حریق مراتع زیر نظر فرمانداری ها تشکیل شود

اکیپ های مقابله با حریق مراتع زیر نظر فرمانداری ها تشکیل شود

اراک- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی گفت: به منظور مقابله با آتش سوزی در عرصه های طبیعی و اقدام به موقع در زمان وقوع حریق، بایستی اکیپ های اضطرار، زیر نظر فرمانداری ها تشکیل شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عزیز فیلی پیش از ظهر شنبه در نشست مدیریت بحران استان مرکزی در اراک، با اشاره به اینکه به منظور مقابله با آتش سوزی در عرصه های طبیعی بایستی اکیپ های اضطرار زیر نظر فرمانداری ها تشکیل شود، اظهار داشت: ابن اکیپ های مقابله با حریق بایستی به دستگاه های اطفای حریق، تانکر آب رسان و ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز مجهز باشند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی افزود: همچنین در راستای مقابله با حریق در عرصه های طبیعی بایستی در زمان وقوع حادثه شهرستان های همجوار و معین، از نظر نیروی انسانی و تجهیزات به همدیگر یاری برسانند.

وی بیان کرد: همچنین لازم است کمیته هایی به منظور آسیب شناسی اجتماعی حریق های عمدی و غیرعمدی و آموزش و فرهنگ سازی برای مردم در این رابطه و از سوی دیگر حل مشکلات مربوط به مالکیت اراضی تشکیل شوند تا بتوانیم در این زمینه پیشگیرانه عمل کنیم.

فیلی خاطرنشان ساخت: در راستای تجهیز امکانات مقابله با حریق در چهار شهرستان استان مرکزی که میزان وقوع آتش سوزی های عرصه های طبیعی در آنها بالاست، مقرر شده ۱۲ دستگاه تجهیزات اطفای حریق به این شهرستان ها داده شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی ادامه داد: مقرر شده چهار دستگاه تجهیزات اطفای حریق به شهرستان شازند، سه دستگاه به شهرستان اراک، سه دستگاه شهرستان خنداب و دو دستگاه نیز به شهرستان خمین تعلق گیرد.

وی اضافه کرد: همچنین لازم است که اداره کل منابع طبیعی استان مرکزی و ادارات زیرمجموعه این دستگاه در سطح استان، نسبت به اطلاع رسانی در محیط شهری در رابطه با شماره های تماس منابع طبیعی به منظور گزارش دادن حریق از سوی مردم اقدام کنند.

مسئولیت ایمن سازی هر محدوده آبی با دستگاه متولی آن است

همچنین در این جلسه، سعید فرخی، مدیرکل بحران استانداری مرکزی با اشاره به فصل تابستان و حضور مردم در جوار آبگیرها و رخداد حواث ناگوار غرق شدگی، اظهار داشت: مسئولیت ایمن سازی هر محدوده آبی از تالاب و استخر تا سدها، با دستگاه متولی آن است و هر نهاد متولی در حوزه خود باید اطلاع رسانی و آگاه سازی از خطر غرق شدگی را انجام دهد.

وی بیان کرد: برای پیشگیری از وقوع چنین حوادق ناگواری هم حفاظ کشی و انجام اقدامات ایمنی و هم فرهنگ سازی لازم است و دستگاه های مسئول در این زمینه باید اکیپ های غواصی آماده به کار در مواقع بروز چنین حوادثی داشته باشند.

مدیرکل بحران استانداری مرکزی تصریح کرد: در رابطه با مساله پیشگیری از حریق در عرصه های طبیعی نیز، باید دستگاه های مرتبط به نحوی عمل کنند که علاوه بر آموزش و آگاه سازی مردم، بستری فراهم شود که مردم خود را به عنوان حامی عرصه های طبیعی بدانند و در مواقع بروز مشکل کمک کننده باشند.

کد خبر 3995255

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha