پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

حماس درخواست دوحه برای خروج برخی رهبرانش را از قطر تکذیب کرد

حماس درخواست دوحه برای خروج برخی رهبرانش را از قطر تکذیب کرد

جنبش «حماس» با صدور بیانیه ای اخبار برخی رسانه ها درباره درخواست قطر از این جنبش برای خروج برخی رهبران آن از خاک این کشور را تکذیب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، جنبش «حماس» با صدور بیانیه ای اخبار برخی رسانه ها درباره درخواست قطر از این جنبش برای خروج برخی رهبران آن از خاک این کشور را تکذیب کرد.

بر اساس این گزارش، در این بیانیه آمده است: گزارش های دروغ و ادعاهای اخیر برخی رسانه های گروهی درباره تحویل لیست اسامی تعدادی از رهبران حماس از سوی قطر و درخواست از این جنبش برای ترک خاک این کشور، ادعایی به دور از واقعیت است و در راستای اهداف رسانه هایی منتشر شده است که عادت به انتشار چنین اطلاعات و اخبار نادرستی درباره جنبش حماس به منظور تخریب وجهه آن و تاثیرگذاری بر روی روابط خارجی این جنبش را دارند. 

در این بیانیه همچنین تصریح شده است: روشن است که جنبش حماس اخیرا انتخابات داخلی خود را بر اساس آیین نامه داخلی و برنامه زمانی از قبل هماهنگ شده، برگزار کرد و رهبران جدید خود؛ از جمله برادر «اسماعیل هنیه» را که به همراه تعدادی دیگر از رهبران حماس در داخل فلسطین سکونت دارند، انتخاب کرد. 

این بیانیه می افزاید: پس از آن، کادر رهبری جدید جنبش روند ساماندهی اوضاع و فعالیت ها و جابجایی رهبران حماس در مناطق مختلف را به اقتضای اولویت های کاری جنبش آغاز کردند. 
در همین راستا، ما در جنبش حماس از نقش مثبت مداوم و مستمر کشور قطر در حمایت از ملت فلسطین و آرمان بحق آن و به ویژه در زمینه بازسازی غزه و حمایت از پایداری ساکنان آن قدردانی می کنیم.

حماس همچنین اعلام کرده است: حماس همچنان در خط مقدم مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی حضور خواهد داشت و با وجود تمامی موانع و چالش ها، قطب نمای کشتی آن در مسیر قدس ثابت خواهد ماند. ما به پشتگرمی تمامی اقشار ملت همیشه در صحنه فلسطین که از مقاومت حمایت کرده و عامل اصلی اعتلای پروژه ملی فلسطین بوده اند و با اتکا به حمایت های تمامی آزاد اندیشان جهان و در راس آنها؛ امت عربی و اسلامی که هم در سطح مردمی و هم رسمی، از حق ملت ما در زمینه مقاومت در برابر اشغالگران سرزمین مان حمایت و دفاع کرده اند، به مقاومت در کنار دیگر احزاب و گروه های فعال فلسطینی ادامه خواهیم داد.

کد خبر 3995936

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha