پیام‌نما

وَالَّذِينَ اسْتَجَابُوا لِرَبِّهِمْ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَمْرُهُمْ شُورَى بَيْنَهُمْ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ * * * و آنان که دعوت پروردگارشان را اجابت کردند و نماز را برپا داشتند و کارشان در میان خودشان بر پایه مشورت است و از آنچه روزی آنان کرده‌ایم، انفاق می‌کنند؛ * * * زان كه با عقلی چو عقلی جفت شد / مانع بد فعلی و بد گفت شد

۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۱۶

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان:

بیماری تب کریمه کنگو صد در صد در هرمزگان کنترل شده است

بیماری تب کریمه کنگو صد در صد در هرمزگان کنترل شده است

بندرعباس - معاون بهداشتی علوم پزشکی هرمزگان گفت: یماری تب کریمه کنگو صد در صد در هرمزگان کنترل شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، غلامعلی جاودان در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی هرمزگان که با حضور معاون سیاسی امنیتی استانداری هرمزگان و سایر اعضای جلسه در سالن اجتماعات معاونت سیاسی امنیتی استانداری هرمزگان برگزار شد. بیان داشت: با توجه به نگرانی های اخیر در بین مردم در خصوص شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، این بیماری صد در صد در استان کنترل شده و همکاران دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و دامپزشکی استان فعالیت های خود را انجام داده اند و هیچ مشکل خاصی در این مورد وجود ندارد.

وی عنوان کرد: بازرسان و ناظران دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و دامپزشکی استان اقدامات لازم را انجام داده و بیماری به طور کامل کنترل شده است.

جاودان با بیان اینکه بیماری تب کریمه کنگو ، یک بیماری بومی در استان است، خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال پنج نفر مشکوک به این بیماری بودند که یک نفر جان خود را از دست داد.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته نیز سه نفر به این بیماری مبتلا شدند که با مراجعه زودهنگام و دریافت درمان های لازم، تحت مداوا قرار گرفتند.  دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و سازمان دامپزشکی استان نظارت کامل بر مراکز عرضه گوشت دام و بیمار یابی و درمان این بیماری دارند.

این مقام مسئول تصریح کرد: خریداری گوشت ممهور به مهر دامپزشکی هیچ مشکلی برای مصرف ندارد.

دکتر محمد جانباز مدیر کل دامپزشکی استان گفت: امسال تنها یک مورد از مرگ در خصوص ابتلا ناشی از بیماری مشترک بین انسان و دام گزارش شده است؛ که متاسفانه این قصاب در خارج از محیط کشتارگاه اقدام به خرید، فروش و ذبح دام نموده و در همین حین به این بیماری مبتلا می گردد.

جانباز افزود: هم اکنون کشتارگاه های بندرعباس و کانون هایی که به عنوان مناطق خطر شناسایی شده اند؛ همگی با بررسی و نظارت دقیق مورد سمپاشی قرار گرفته اند و از همشهریان تقاضا می شود گوشت مصرفی خود را از قصابی ها و مراکز مجاز تهیه نمایند و  جای هیچ گونی نگرانی در این خصوص وجود ندارد.

وی تصریح کرد: گوشت عرضه شده به بازار پس از کشتار در کشتارگاهها به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه در یخچال نگهداری خواهد شد؛ و سپس به بازار عرضه می گردد.

کد خبر 3995977

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha