حسن خوانساریان، در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به آمادگی سازمان اتوبوسرانی شهرداری قرچک برای انتقال زائران شهرستان قرچک به مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) اظهار داشت: امروز، یکشنبه ۱۴ خرداد ماه، ۳ هزار شهروند قرچکی به صورت رایگان به مرقد مطهر امام راحل اعزام خواهند شد.
مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قرچک افزود: این ۳ هزار زائر قرچکی از مقابل مسجد جامع قرچک به حرم مطهر اعزام خواهند شد.
وی با اشاره به این نکته که بیش از ۷۰ دستگاه اتوبوس برای اعزام مردم قرچک به مرقد امام راحل در نظر گرفته شده است، ادامه داد: این ۷۰ دستگاه اتوبوس به زائران حرم مطهر امام راحل خدمات رسانی خواهند کرد و طبق هماهنگی های صورت گرفته این خودروها از ظهر ۱۴ خرداد در مقابل مسجد جامع قرچک آماده اعزام زائران به مرقد مطهر امام( ره) هستند.
مدیر عامل سازمان اتوبوس رانی شهرداری قرچک گفت: بیست و هشت سال است که مردم مومن و انقلابی قرچک همزمان با دیگر زائران سراسر کشور با حضور در حرم امام با آرمان های ایشان و مقام معظم رهبری تجدید بیعت می کنند.
زینالی با تاکید بر استفاده از اتوبوس ها و مینی بوس های واجد شرایط و با کیفیت بالای فنی در اعزام زائران به مراسم ارتحال گفت: تمام اصول ایمنی در حمل و نقل این زائرین عزیز رعایت و هماهنگی های لازم انجام شده است.
نظر شما