پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۳۴

مدیر عامل شرکت گاز لرستان:

۵۹۰۰ کیلومتر از خطوط انتقال گاز لرستان نشت‌یابی شد

۵۹۰۰ کیلومتر از خطوط انتقال گاز لرستان نشت‌یابی شد

خرم آباد - مدیر عامل شرکت گاز لرستان از نشت یابی پنج هزار و ۹۰۰ کیلومتر از خطوط انتقال گاز این استان طی سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حشمت الله شمس خرم آبادی اظهار داشت: طی سال گذشته حدود پنج هزار و ۹۰۰ کیلومتر نشت یابی خطوط انتقال گاز در سطح استان لرستان و ۲۱۰ هزار انشعاب (علمک) نیز بر اساس مدل ارزیابی ریسک انجام شد.

وی افزود: ۲۶۶ مورد ایستگاه گاز نشت یابی شده و ۱۷۰ مورد ایستگاه نیز در این مدت بازرسی شده اند.

مدیر عامل شرکت گاز لرستان همچنین بازرسی کالاهای مورد نیاز در پروژه های شرکت گاز استان را از دیگر وظایف بازرسی فنی دانست و افزود: در سال گذشته ۱۵۵ مورد بازرسی نیز انجام و ۸۴ مورد بازرسی کالاهای برگشتی نیز انجام شد.

وی تصریح کرد: کیفیت در اجرای پروژه ها بسیار مهم بوده و بر این اساس دقت و حساسیت زیادی در بازرسی کالاهای خریداری شده و اجرای پروژه ها صورت می گیرد تا کیفیت همراه با کمیت باشد.

مدیر عامل شرکت گاز لرستان ۸۵ مورد بازرسی از پروژه های اجرائی و اعلام گزارش کیفی آنها را نیز جزء کارهای انجام شده در سال گذشته عنوان کرد و افزود: ۱۶۰ مورد تست های متمرکز خطوط تغذیه و توزیع گاز نیز در سال گذشته انجام شد.

وی افزود: ۲۷ مورد تست پوشش خطوط تغذیه فلزی در سال گذشته نیز جزء فعالیت های واحد بازرسی فنی بوده و این فعالیتها توسط کارکنان این شرکت انجام شده و از پیمانکار یا بازرس شخص ثالث استفاده نشده است.

کد خبر 3996097

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha