پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ خرداد ۱۳۹۶، ۱۶:۵۶

نماینده مردم اردبیل؛

مشکلات مؤسسه «کاسپین» مطابق قانون حل‌وفصل شود

مشکلات مؤسسه «کاسپین» مطابق قانون حل‌وفصل شود

اردبیل – نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: ضروری است مشکلات مؤسسه کاسپین و سپرده گذاران آن مطابق قانون حل و فصل شود.

به گزارش خبرنگار مهر، صدیف بدری بعدازظهر سه‌شنبه در جمع خبرنگاران تصریح کرد: حل مشکلات مؤسسه کاسپین برابر قانون از رئیس مجلس شورای اسلامی درخواست شده است.

وی افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد بانک مرکزی در خصوص موسسه ذکر شده شئونات لازم را رعایت نکرده و قوانین به صورت ناقص اجرا شده است.

نماینده مردم اردبیل در مجلس تأکید کرد: هرچند اقدامات بانک مرکزی برای رفع مشکلات این موسسه و پاسخ به مطالبه و خواست سپرده‌گذاران غیرقابل‌انکار است اما انتظار می‌رود قوانین در خصوص این موسسه اعمال شود.

وی بیان داشت: بر همین اساس جمعی از نمایندگان مجلس در نامه‌ای از رئیس مجلس شورای اسلامی درخواست کردند که ماده ۲۳۶ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس در خصوص بانک مرکزی اجرا شود.

بدری تأکید کرد: متأسفانه در خود استان اردبیل نیز سپرده‌گذاران متعددی خواهان رسیدگی به مشکل پیش‌آمده هستند که تلاش نمایندگان بر این است که قوانین در خصوص مؤسسات به اجرا درآید.

کد خبر 3997514

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha