پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۶:۵۹

رییس ایستگاه آتش نشانی ملارد خبر داد؛

مهار حریق شرکت تولید قارچ در ملارد با ۳۰ هزار لیتر آب

مهار حریق شرکت تولید قارچ در ملارد با ۳۰ هزار لیتر آب

ملارد- رییس ایستگاه آتش نشانی ملارد گفت: حریق شرکت تولید قارچ در ملارد با ۳۰ هزار لیتر آب مهار شد.

اسماعیل لعلی، در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این که دقایقی پیش وقوع یک حریق در شرکت تولیدی قارچ در روستای « مهرچین» از توابع شهرستان ملارد به عوامل آتش نشانی اطلاع داده شد، افزود: آتش نشانان با اطلاع از این حریق، به سرعت به محل حادثه اعزام شدند.

وی اضافه کرد: نیروهای سازمان آتش نشانی شهرداری ملارد به محض حضور در محل وقوع آتش سوزی اقدام به اطفاء حریق کردند.

رییس ایستگاه آتش نشانی ملارد اضافه کرد: حریق مذکور با مصرف 30 هزار لیتر آب اطفاء شد و کلش های آتش گرفته با لودر از دیگر کلش های موجود در محل حریق جدا شدند.

لعلی گفت: با اقدام سریع آتش نشانان از سرایت حریق به بیش از 500 تن کلش جلوگیری به عمل آمد و پس از اطفاء حریق، محل ایمن سازی شد.

وی گفت: از کشاورزان، کارخانه داران، دامداران و عزیزانی که با کلش و یا موادی که به راحتی آتش می گیرند سر و کار دارند تقاضا می کنم با رعایت همه جوانب ایمنی، به خصوص در هوای گرم این روزها تا پایان تابستان از وقوع آتش سوزی جلوگیری کنند.

کد خبر 3999280

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha