به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید علی موسوی در خطبه های نمار جمعه شهر قیدار با اشاره به فرا رسیدن شب قدر، افزود: شب قدر، فرصت طلائی برای درمان بیماریهای اخلاقی، بیماریهای عمومی و اجتماعی است که بسیاری از ملت های جهان، ازجمله ملتهای مسلمان را گرفته است و قبل از این که در آخرت دچار حسرت شویم از فرصت ماه مبارک رمضان استفاده کنیم در لحظات معنوی نماز در خانه خدا حاضر شویم.
وی بیانات ارزشمند مقام معظم رهبری در مراسم بیست هشتمین سالگرد امام(ره) یادآور شدو ادامه داد: سخنرانی ۱۴ خرداد حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی) در مراسم بیست و هشتمین سالگرد ارتحال ملکوتی امام راحل(ره) حاوی محورها و نکته های بسیار مهم و راهبردی و حیاتی بود که سیاسیون و دولتمردان باید بیش از همه و به دور از تعصبات کور حزبی و جناحی به آنها توجه کنند و صادقانه به آنها عمل کنند.
موسوی افزود: برخی امروزه در سخنان خود انقلابی گری را در مقابل عقلانیت قرار می دهند و بدین وسیله انقلابی گری را غیر عقلانی و افراطی می دانند که رهبر انقلاب در این سخنرانی از دوگانه ساختگی و تقابل تصنعی میان انقلابی گری و عقلانیت سخن گفتند و فرمودند: که انقلابیگری در برابر عقلانیت نیست و لازمه انقلابیگری آن است که به عقلانیت توجه شود و از قضا کسانی که حاضر نیستند به انقلابی گری پایبند باشند، مجبور می شوند به کارهایی دست بزنند که از هرگونه عقلانیتی خالی است. به عنوان مثال کرنش در برابر دشمنی که میدانی به چیزی جز از میان بردن عزت و موجودیت کشور راضی نمی شود، کاری غیرعقلانی است که فاقدان عقلانیت مرتکب آن می شوند.
امام جمعه قیدار افزود: امروزه بعضی عقلانیّت را در این میدانند و می گویند که «چالش با قدرتها هزینه دارد» البتّه اشتباه می کنند بله، چالش هزینه دارد، امّا سازش هم هزینه دارد. شما ملاحظه کنید دولت سعودی برای اینکه با رئیس جمهور جدید آمریکا بتواند سازش بکند، مجبور می شود بیش از نیمی از ذخایرِ موجودی مالی خودش را در خدمت هدف ها و طبق میل آمریکا هزینه کند. اینها هزینه نیست؟ رئیس جمهور آمریکا وقیحانه بعد از بازگشت به آمریکا اعلام کرد که با خود پول آورده است و این به معنی شغل بیشتر برای آمریکایی هاست، به نفع عربستان بوده است.
موسوی با بیان اینکه سازش هم هزینه دارد. چالش اگر عقلائی باشد، چالش اگر منطبق با منطق باشد، اگر با اعتمادبه نفس باشد، هزینه اش به مراتب کمتر از هزینه سازش است، گفت: انقلابیگری یعنی مسئولین کشور، هدفشان را راضی کردن قدرتهای مستکبر قرار ندهند؛ مسئولان کشور، هدفشان را راضی کردن مردم، به کار گرفتن نیروهای داخلی، تقویت عناصر فعّال در داخل کشور قرار بدهند؛ این انقلابیگری است.
امام جمعه قیدار گفت: دهه ۶۰، دهه خشن ترین تروریسم در کشور صورت گرفت در طول چند سال، هزاران نفر از آحاد مردم، از مسئولین، از قشرهای مختلف به وسیله تروریستها به شهادت رسیدند و ۱۷ هزار انسانِ با شرفِ با شخصیّتِ ارزشمند در این تروریسمِ دههی ۶۰ فدا شدند، که در میان اینها شخصیّت هایی مثل شهید مطهرّی و شهید بهشتی حضور دارند؛
موسوی افزود: در دهه ۶۰، ملّت ایران و جوانهای ما آنچنان محکم ایستادند که بر همه اینها پیروز شدند. این خیلی مسأله مهمّی است. من توصیه می کنم به کسانی که اهل فکرند، اهل تأمّلند و راجع به دههی ۶۰ قضاوت می کنند، جای شهید و جلّاد عوض نشود!.
وی در ادامه با بیان اینکه یکی از موضوعاتی که رهبر معظم انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان با معظم له تاکید دوباره کردند سند ۲۰۳۰ بود سندی که علیرغم اظهار نظر صریح و قاطع مقام معظم رهبری مبنی بر توقف آن، متأسفانه با اما و اگرها و کشمکش های سیاسی مواجه گردیده است، گفت جای بسی تأسف است که برخی از سر غفلت و یا لجاجت و تنگ نظری اصرار بر پایبندی و یا کوتاه نیامدن بر سر آن دارند و وقیحانه موضعگیری رهبری معظم انقلاب را متأثر از گزارشات غلط می دانند
امام جمعه قیدار گفت: متاسفانه از روح حاکم بر این سند و اصل هویت و جهتگیری زیربنایی آن غفلت شده است. سندی که درمدت زمانی ۱۵ ساله در صدد است تا طبق امیال و اهداف شوم نظام سلطه با تحمیل فرهنگ و سبک زندگی غربی را اجرا کند
موسوی در ادامه بااشاره به حادثه تروریستی تهران، گفت: هدف اصلی تروریسم بین الملل به رهبری آمریکا ، تشدید ناامنی در منطقه به ویژه به هم زدن امنیت داخلی کشور عزیزمان ایران است چرا که تکیهگاه ملتهای مظلوم و ستمدیده انقلاب اسلامی ایران است و خاکریز اصلی مبارزه با تروریزم جمهوری اسلامی ایران است
وی ادامه داد: حادثه تروریستی در تهران، در مجلس و حرم امام عزیز اتفاق افتاد، بیشتر یک اقدام تبلیغاتی از ناحیه عوامل وابسته به استکبار بهویژه داعش است که با هدف ایجاد رعب و وحشت و سپس خدشهدار کردن امنیت ملی کشورمان انجام شد. این اقدام کور تروریستی چیزی جز مسئله سازی برای جمهوری اسلامی نیست که در برابر اقتدار و عظمت جمهوری اسلامی ایران، یک حرکت بزدلانه از روی عجز و ناتوانی است که رهبر معظم انقلاب فرمودند این ترقه بازیها در اراده مردم تاثیری نخواهد گذاشت اینها کوچک تر از آنند که در اراده ملت ایران تاثیر بگذارند.
امام جمعه قیدار با تقدیر از همه نیروهای امنیتی اطلاعاتی سپاهی بسیجی نیروی انتظامی، گفت: الحمدالله با هوشیاری و اشراف اطلاعاتی و امنیتی، امنیت کشور مثال زدنی است حوادث تهران،هم یک تلنگری شد برای همه آحاد مردم بهو یژه مسئولان در سطوح مختلف که باید همواره مسائل امنیتی را در هر شرایطی جدی گرفت.
موسوی در ادامه با اشاره ولادت با سعادت امام حسن مجتبی(ع) کرد و گفت: حضرت محمد(ص) در شأن امام حسن مجتبی(ع) فرمود:«لو کان العقل رجلا لکان الحسن»؛ اگر عقل، خود را بهصورت مردی نشان دهد، آن مرد، حسن(ع) است. و نیز درباره امام حسن(ع) فرمود: «إبْنِی وَ ثَمَرةُ فُؤادِی مَنْ آذی هذا فَقَدْ آذانیِ وَ مَن آذانیِ فَقَدْ آذَی الله»؛ (حسن) فرزند و میوه دل من است هرکس او را بیازارد مرا آزرده و هرکه مرا بیازارد خدا را آزرده است.
وی ادامه داد: امیرالمؤمنین علی(ع) میفرماید: رسول الله(ص) بر ما وارد شد، دست حسنم را گرفت و او را به سینه خویش چسبانید و فرمود: «بِأبِی اَنْتَ وَ اُمَّی مَنْ أحَبَّنی فَلْیُحِبُّ هذا»؛ پدرم و مادرم فدای تو باد! هرکه مرا دوست دارد این (حسنم) را نیز دوست بدارد.
امام جمعه قیدار در ادامه به عزل بنی صدر از فرماندهی کل قوا توسط حضرت امام(ره) اشاره کرد و گفت: عزل بنی صدر از فرماندهی کل قوا توسط حضرت امام پیامها و عبرتها دارد ویکی از درس های مهم آن این است که امام و خلف صالح امام و به تبع آنها مردم ولایتمدار بر سر اصول با هیچ کس تعارف ندارد هر کس بخواهد از مسیر اصلی انقلاب منحرف شود و اصول اسلام وانقلاب را زیر پا بگذارد کنار می رود.
موسوی افزود: امام با کسی تعارف نداشت وقتی دید قائم مقام رهبری آن زمان انقلاب به دست نا اهلان و لیبرال ها خواهد انداخت کنار گذاشت و قتی دید بنی صدر به انقلاب و اسلام خیانت می کند کنار گذاشت خلف صالح امام هم با کسی تعارف ندارد.
نظر شما