پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۰۸

امام جمعه رزن:

حرکت تروریست‌ها خللی در اراده ملت ایران وارد نمی‌کند

حرکت تروریست‌ها خللی در اراده ملت ایران وارد نمی‌کند

رزن - امام جمعه رزن گفت: حرکت تروریست‌ها خللی در اراده ملت ایران وارد نمی‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالعظیم مولازاده ظهر جمعه در خطبه‌های نماز جمعه رزن با دعوت خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی گفت: تقوا الهی ثمره روزه در ماه رمضان است.

وی با یادآوری خطبه های نماز جمعه هفته گذشته حکمت، معرفت و یقین را از آثار روزه برشمرد و افزود: اثر حکمت، معرفت و اثر معرفت نیز یقین است که بالاترین ارزش ها برای انسان هستند.

امام جمعه رزن با بیان اینکه ساختار حکومت اسلامی نیازمند ۴ گروه پیامبران، صدیقین، شهدا و صالحین است، افزود: با توجه به تفسیر آیاتی از  قرآن کریم اصلاح جامعه نیازمند این ۴ گروه است.

وی با اشاره به مناسبت های پیش رو در خصوص حوادث تروریستی رخ داده در تهران نیز اظهار داشت: از اول انقلاب تا کنون ملت شریف ایران از مهمترین اهداف گروه های تروریستی و تکفیری بوده اند.

حجت الاسلام مولازاده با بیان اینکه هدف دشمنان ایجاد اختلاف مذهبی و قراردادن برادران سنی و شیعه در برابر یکدیگر است، افزود: هدف دشمن کور دل ایجاد و تقویت این دشمنی است.

وی عنوان کرد: ملت ایران ریشه های تروریستی را شناسایی کرده و از منشا هدایت کننده های آنان باخبر است.

حجت الاسلام عبد العظیم مولازاده عنوان کرد: حضور پر شکوه مردم در مراسم سالگرد امام راحل از جمله شرکت برادران سنی در انتخابات نشان از پیوند دیرینه بین برادران شیعه و سنی است

وی ادامه داد: دشمن خونخوار ملت ایران آگاه باشد نظام جمهوری اسلامی ایران با قدرت در مقابل اقدامات این چنینی ایستاده و خواهد ایستاد.

امام جمعه رزن اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران بارها قربانی تروریست بوده و ۴ دهه با دادن ۱۷ هزار شهید تجربه گران سنگی کسب کرده و به فضل الهی قطعا مستحکم تر خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در اقدام تروریستی اخیر مردم عادی و بدون سلاحی که برای حل مشکلات به نمایندگان مراجعه کرده بودند جان خود را از دست داده اند، اظهار داشت:  کشتن مردم بی سلاح که هنر نیست.

حجت الاسلام مولازاده خاطرنشان کرد: تاکنون عملیات گسترده ای در ایران اتفاق افتاده اما مسئولین دنبال ایجاد رعب و وحشت در مردم نبوده اند و در مقابله با اقدامات تروریستی با اقتدار عمل کرده اند

وی از مردم خواست تا هیچگونه رعب و وحشتی را به دل راه ندهند چرا که ایران، سوریه و عراق نیست که دشمنان بتوانند زن کشی و کودک کشی به راه بیاندازند بلکه اینجا ایران و سرزمین سربازان شجاع و جان بر کف است.

حجت الاسلام عبدالظیم مولازاده با اشاره به اینکه شرایط کشور با اشراف کامل همه نیروهای نظامی و امنیتی تحت کنترل است، گفت: مزدوران داخلی که برنامه ها و سیاست های نظام را خرده میگیرند و مدافعین حرم را جاهل و افراطی می نامند باید توجه کنند که دشمن وارد کشور شده و با این اوضاع چطور مانند لاک پشت در لاک خود مانده اند.

وی اظهار داشت : ۲ نکته از این حادثه برداشت می شود که تلنگری است برای ما یکی اینکه این حوادث نشان می دهد کشور ما با گذشت ۴۰ سال از انقلاب هنوز آسیب پذیر است و باید مسئولین کنترل کنند و دیگر اینکه نیروهای امنیتی و نظامی همیشه جستجوگر باشند و بدانند خطر در کمین است و دولت باید همه توان خود را در راستای حفظ امنیت سیاسی، اجتماعی به کار گیرد.

کد خبر 3999689

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha