به گزارش خبرنگار مهر، محمد فرهادی پیش از ظهر شنبه در ستاد اجرایی خدمات سفر استان با اشاره کسب مقام دوم ستاد سفر استان در تعطیلات نوروزی امسال، اظهار داشت: این امر نشان می دهد که توانسته ایم ظرفیت های موجود در استان را به خوبی شناسایی و معرفی کنیم.
وی با تأکید بر اینکه خراسان جنوبی باید به سمت توسعه گردشگری پیش رود، بیان کرد: این استان دارای ظرفیت های گردشگری بالایی بوده که باید همه دست به دست هم دهیم تا از این ظرفیت ها به خوبی استفاده شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به افزایش آمار گردشگران استان در سال های اخیر، عنوان داشت: این نشان می دهد که خراسان جنوبی دارد به عنوان قطب گردشگری شناخته می شود.
فرهادی اضافه کرد: با این وجود نیاز است که برنامه ریزی های بیشتری برای معرفی جاذبه های گردشگری استان صورت گرفته و گام های بلندتری در این زمینه برداشته شود.
وی، راه اندازی بازارچه های صنایع دستی را یکی از اقدامات خوب استان در استقبال از گردشگران نوروزی عنوان کرد و گفت: باید برنامه ریزی صورت گیرد بازارچه های دائمی صنایع دستی در استان راه اندازی و فعالیت این بازارچه ها تداوم یابد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی بیان داشت: امسال همزمان با افزایش مسافران نوروزی شاهد کاهش تصادفات و تلفات جاده ای در استان بودیم که این امر نشان دهنده عملکرد موفق دستگاه های ذی ربط است.
نظر شما