پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۳۴

استاندار اردبیل:

خام فروشی تولیدات دامی عشایر اردبیل قابل قبول نیست

خام فروشی تولیدات دامی عشایر اردبیل قابل قبول نیست

اردبیل – استاندار اردبیل گفت: خام فروشی تولیدات دامی عشایر مقبول نیست و انتظار می‌رود زنجیره ارزش‌افزوده ایجاد شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید خدابخش صبح یکشنبه در جلسه شورای عشایر استان اردبیل تصریح کرد: اینکه شیر و گوشت توسط عشایر تولید و به‌صورت خام به فروش رسد، ضعیف‌ترین شکل فروش تولیدات است.

وی متذکر شد: متأسفانه زنجیره ارزش‌افزوده محصولات دامی تکمیل نشده و این در حالی است که می‌توان با تکمیل زنجیره زمینه فروش بهینه محصولات دامی را فراهم ساخت.

وی افزود: در وضعیت فعلی تعداد قابل‌توجهی از مدیران تصمیم گیر در امور عشایر خود عشایر هستند و لازم است برای بهبود وضعیت عشایر و رفع مشکلات آن ها اقداماتی صورت گیرد.

استاندار اردبیل متذکر شد: حل مشکلات عشایر نیازمند برنامه‌ریزی جامع و ارائه راهکارهای عمیق و اساسی است و لازم است با برنامه‌ریزی جامع سهم حمایتی دولت و بخش خصوصی نیز مشخص شود.

خدابخش تأکید کرد: در سال جاری اعتبارات مطلوبی در اختیار استان قرار گرفته تا سیاست‌های اقتصاد مقاومی تحقق یابد.

وی افزود: این اعتبارات فرصتی فراهم ساخته تا برنامه‌های مدونی برای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی طرح شده و در ادامه نسبت به پیاده سازی آن تسهیلات ارزان ارائه شود.

استاندار اردبیل با بیان اینکه می‌توان به حوزه عشایری نیز تسهیلات ارزان تا یک درصد نرخ بهره اعطا کرد، متذکر شد: لازم است ایده‌های مناسبی برای رفع مشکلات عشایر به ویژه در فروش محصولات طرح شود.

کد خبر 4001141

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha