پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۳۰

در گفتگو با مهر مطرح شد:

اعمال تمهدیدات ترافیکی در شب‌های قدر/استقرار ١٠٠ نفر نیروی پیاده

اعمال تمهدیدات ترافیکی در شب‌های قدر/استقرار ١٠٠ نفر نیروی پیاده

کرج - رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان البرز تمهیدات ترافیکی در شب های قدر را تشریح کرد.

سرهنگ همایون شریفی در گفتگو با خبرنگار مهر از اجرای تمهیدات ترافیکی البرز در شب های قدر خبر داد و اظهار کرد: پلیس راهنمایی و رانندگی البرز تمهیدات ترافیکی ویژه ای را برای شب های قدر در نظر گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه این دسته از اقدامات برای رفاه و آرامش بیشتر مردم و روزه داران که در مساجد و هیئت ها به سر خواهند برد تدارک دیده شده است، افزود: اکیپ هایی چون پاس های پیاده، پاس های موتوری وخودرویی در مقابل امامزاده ها، حسینه ها، مساجد و تکایا مستقر می شوند.

وی بیان کرد: به منظور اجرایی شدن هر چه بهتر مراسم شب های قدر ۴۵۵ تیم خودرویی، ۱۲تیم موتورسوار و ۱۰۰ نفر پاس پیاده فعالیت خواهند داشت.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی البرز در خاتمه با اشاره به اجرایی شدن طرح های ویژه ترافیکی از ابتدای ماه مبارک رمضان، گفت: با متخلفان در این حوزه در حیطه قانون برخورد خواهد شد.

کد خبر 4002257

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha