پیام‌نما

تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ * * * آن سرای [پرارزش] آخرت را برای کسانی قرار می دهیم که در زمین هیچ برتری و تسلّط و هیچ فسادی را نمی خواهند؛ و سرانجام [نیک] برای پرهیزکاران است. * * كه خود ملك عقبى كسى را سزد / كه او از فساد و عُلُو دم نزد

۲۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۵۰

معاون استاندار فارس:

دستگاهی اجرایی فارس مکلف به جذب سرمایه گذار هستند

دستگاهی اجرایی فارس مکلف به جذب سرمایه گذار هستند

شیراز – معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار فارس گفت: کلیه دستگاههای اقتصادی و اجرایی استان مکلف به ارائه برنامه برای جذب سرمایه گذاری خارجی در سال جاری می باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری فارس، ید الله رحمانی، گفت: بر اساس ابلاغیه سازمان سرمایه گذاری خارجی ایران ، ۵۵۵ میلیون دلارسهمیه برای جذب سرمایه گذاری خارجی برای استان فارس در سال ۱۳۹۶ درنظر گرفته شده که کلیه دستگاههای اقتصادی و اجرایی استان برای تحقق آن موظف به ارائه برنامه می باشند.

وی ادامه داد: براساس بند ۲ بسته رونق تولید و اشتغال مصوب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی مکلف شده است تا اقدامات و هماهنگی های لازم را برای جلب ۱۵ میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی در سال ۱۳۹۶ با اولویت جذب از کشورهای صاحب تکنولوژی و نوآوری با رویکرد توسعه صادرات و انتقال فناوری انجام دهد.

رحمانی افزود: در راستای عملیاتی نمودن تکلیف یادشده در استان فارس، سازمان ها و ادارات کل استانی موظف به تهیه برنامه ها و اقدامات پیش بینی شده برای تحقق سهمیه استانی می باشند.

معاون اقتصادی استاندار فارس، گفت: درحال حاضر و در شرایط پسابرجامی اقتصاد ایران و با تلاش های دولت تدبیر و امید فضای مناسبی برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف اقتصادی با جهت گیری صدور محصولات و خدمات به بازارهای جهانی فراهم شده که رقم سهمیه اعلام شده متناسب با این وضعیت نمی باشد و مسئولان استانی می بایست با استفاده حداکثری از فرصت ایجاد شده تمامی مساعی خویش را برای سرمایه گذاری خارجی در استان معطوف نمایند تا شاهد جلب و جذب سرمایه گذاری خارجی بیشتری در سال ۹۶ در استان فارس باشیم .

وی با تاکید بر اهمیت و جایگاه جذب سرمایه گذاری خارجی در استان گفت : با شناسایی پتانسیل ها و فرصت های سرمایه گذاری استان ، بیش از ۱۶۲ بسته سرمایه گذاری در بخش های مختلف صنعت ، کشاورزی و خدمات به دو زبان فارسی و انگلیسی با بیش از ۶۱۴ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری تهیه شده و برنامه های عملیاتی آنها برای تامین منابع مالی خارجی نیز در استان انجام گردیده که مسیر ساده تری را برای جذب سرمایه گذاری خارجی ایجاد کرده است.

کد خبر 4002541

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha