نجف جمشیدی ظهر دوشنبه در حاشیه آئین پاکسازی جنگل حرا در منطقه حفاظتشده مند بردخون در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: توجه به حفظ محیط زیست موجب توسعه پایدار ملی می شود.
وی افزود: طبیعت و محیط زیست موهبت و نعمت ارزشمند خداوند است که شامل مجموعه موجودات، منابع، عوامل و شرایط هماهنگ در اطراف هر موجود زنده است و آلودگی محیط زیست بر کیفیت و چرخه طبیعی اثر دارد و آثار زیانباری برای زندگی انسان، حیوان، گیاه و بناها دارد که همه موظف به حفظ محیط زیست و پاکیزگی آن هستیم.
جمشیدی اضافه کرد: در سالهای اخیر فرهنگ محیط زیست و ارتباط مردم با طبیعت رشد چشمگیری داشته و نیاز است با اقدامات فرهنگی و اطلاع رسانی دیدگاه و آشنایی عامه و اقشار مردم را با محیط زیست و چگونگی حفاظت از دستاوردهای محیط زیست تقویت و نهادینه کنیم.
مسئول منطقه حفاظت شده مند بردخون با تقدیر از فعالیتها و تلاشهای مسئولان و انجمن زیست محیطی ادامه داد: در مناسبتها و ایام مختلف تلاش کردهایم برای پاکسازی جنگل ها، جزایر، حاشیه ساحل و محیط زیست منطقه با حضور مردم، مسئولان و انجمن های زیست محیطی اقدام کنیم.
در این آیین که بخشدار و جمعی از مسئولان بخش، کارکنان محیط زیست، اعضای انجمن زیست محیطی حافظان مند و انجمن طرح سرزمین تهران نیز حضور داشتند جنگل حرا در اطراف بردخون پاکسازی شد.
قبل از این مراسم نیز قبر شهید محیط زیست علی کشاورز عطرافشانی و غبارروبی شد و حاضران نسبت به این شهید بزرگوار ادای احترام کردند.
منطقه حفاظت شده مند در بخش بردخون از توابع استان بوشهر و در۱۳۰ کیلومتری مرکز استان واقع شده است.
نظر شما