پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۳ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۵۶

تجلی ماه مبارک رمضان در مستند «چمروک» شبکه یک

تجلی ماه مبارک رمضان در مستند «چمروک» شبکه یک

مستند «چمروک» امروز سه شنبه ۲۳ خرداد از شبکه یک سیما به روی آنتن خواهد رفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شبکه یک، مستند «چمروک» با هدف معرفی آداب و رسوم مردم استان سیستان و بلوچستان در ماه مبارک رمضان به سایر هموطنان ساخته شده است.

عبارت چمروک یعنی بینایان و روشن دلان که در منطقه بلوچستان در اواخر شعبان برای دیدن هلال ماه به بلندی ها می روند. این مستند آیین سحرخیزی، زندگی عشایر، خانواده شهری و نان محلی و شیرین‌های افطار را معرفی و همچنین زندگی متفاوتی از سفالگران، ماهیگیران، صرف افطار ماهیگیران و عبادت کردن آنها در دل دریا را روایت می کند.

کارگردان و تهیه کننده مستند «چمروک» یاسین خوش‌آمد زهی است و سایر عوامل تولید این اثر عبارتند از مشاور طرح فرهاد ورهرام، تصویربردار صادق سوری، تدوینگر محسن شیرزایی، دستیار کارگردان مجتبی فاتحی، دستیار تهیه پوریا خازنی، صدابردار امید کریم، نویسنده و نریتور مهدی رخشانی.

مستند «چمروک» امروز سه شنبه ۲۳ خرداد ساعت ۱۶:۴۵ از شبکه یک سیما پخش خواهد شد.

کد خبر 4003230

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha