پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

آزادی ۵۰۰ اسیر عراقی در موصل

آزادی ۵۰۰ اسیر عراقی در موصل

منابع رسانه ایی عراقی از آزادی ۵۰۰ اسیر عراقی در موصل که در چنگال داعش گرفتار شده بودند، خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر منابع رسانه ایی عراقی، گزارش دادند با پیشروی نیروهای ارتش این کشور در موصل و نزدیک شدن به آزادی کامل این شهر ۵۰۰ اسیر عراقی از چنگال داعش آزاد شده اند.

بر اساس این خبر این اسرا در یک زندان زیرزمینی در زیر بیمارستان الجمهوری در بخش غربی موصل گرفتار شده و از کوچکترین امکانات بهداشتی و ملزومات زندگی محروم بوده اند.

رسانه های عراق گزارش دادند که شمار زیادی از این اسرا به بیماری پوستی جرب (گال) نیز مبتلا شده اند که به دلیل شرایط بد بهداشتی به دیگر اسرا نیز سرایت کرده است.

پیشتر پایگاه خبری بغداد پست، به نقل از منابع آگاه از وجود زندان داعش در زیر بیمارستان الجمهوری در موصل خبر داده بود که شمار زیادی از شهروندان عراقی و نیروهای امنیتی در آن به اسارت گرفته شده اند. بر اساس این خبر ابراهیم النایف المهیری شیخ قبیله الجبور عراق نیز در میان اسرایی است که در این زندان نگهداری می شده است.

کد خبر 4003592

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha