پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۵۵

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

امکان تحصیل همزمان دو رشته در دانشگاه خواجه نصیر

امکان تحصیل همزمان دو رشته در دانشگاه خواجه نصیر

مدیرکل امور آموزشی دانشگاه خواجه نصیر گفت: از مهرماه امسال دانشجویان کارشناسی این دانشگاه می توانند علاوه بر رشته تحصیلی خود در رشته دیگری نیز تحصیل کنند.

تورج امرایی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: طرح «کهاد» با محوریت امکان تحصیل همزمان در دو رشته برای دانشجویان کارشناسی دانشگاه خواجه نصیر از مهرماه امسال در این دانشگاه اجرایی می شود.

وی افزود: در این طرح دانشجویان کارشناسی به صورت همزمان علاوه بر رشته تحصیلی خود می توانند با گذراندن ۲۰ تا ۲۴ واحد درسی در رشته تحصیلی دیگری نیز ادامه تحصیل دهند.

مدیرکل امور آموزشی دانشگاه خواجه نصیر تاکید کرد: آیین نامه این طرح تدوین و تصویب شده است و از مهرماه امسال اجرایی خواهد شد.

امرایی اظهار داشت: دانشجویان دارای معدل ۱۴ با پرداخت شهریه می توانند در این طرح ثبت نام کنند.

وی عنوان کرد: دانشجویانی که معدل آنها بالاتر از ۱۷ باشد بدون پرداخت شهریه می توانند دراین طرح دانشگاه شرکت کنند.

مدیرکل امور آموزشی دانشگاه خواجه نصیر گفت: دانشجویان پس از گذراندن ۲۰ تا ۲۴ واحد درسی از این دانشگاه گواهی گذراندن دوره دریافت می کنند.

امرایی تاکید کرد: در این دانشجویان می توانند رشته های مهندسی هوا و فضا، علوم کامپیوتر، مهندسی کامپیوتر، الکتروشیمی، ریاضی، فیزیک و مهندسی صنایع فرا گیرند.

وی هدف از اجرای این طرح را افزایش دانش میان رشته ای دانشجویان و آماده سازی دانشجویان برای ورود به بازار کار است.

کد خبر 4003606

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha