پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۴۶

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان خبر داد :

انهدام ۲ باند بزرگ مواد مخدر در سیستان و بلوچستان

انهدام ۲ باند بزرگ مواد مخدر در سیستان و بلوچستان

زاهدان - فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از انهدام ۲ باند بزرگ مواد مخدر، دستگیری ۲ قاچاقچی سابقه دار و کشف دو تن و ۵۰ کیلوگرم مواد مخدر در دو درگیری مسلحانه پلیس استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان، سردار حسین رحیمی از شناسایی یک باند مسلح که از مناطق مرزی، مواد مخدر را به منطقه «اسفدک» و «آب انار» شهرستان سراوان منتقل کرده و پس از دپو به عمق کشور جا به جا می کردند، خبر داد.

وی افزود: پس از هفته ها اقدامات تخصصی شبانه روزی، اعضای این باند مسلح توسط تکاوران انتظامی شهرستان سراوان و پلیس مبارزه با مواد مخدر استان در ارتفاعات منطقه «آب انار» شناسایی شدند.

وی تصریح کرد: قاچاقچیان مسلح پس از مشاهده تیم های عملیاتی پلیس به صورت مسلحانه با آنها درگیر و با توجه به آتش پر حجم پلیس، از منطقه متواری شدند که ماموران در پاکسازی منطقه درگیری ۸۹۹ کیلو تریاک و ۱۰ کیلو حشیش را کشف و یک قاچاقچی سابقه دار را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان در ادامه از اجرای یک عملیات موفق پلیسی دیگر خبر داد و بیان کرد: در این عملیات ماموران انتظامی شهرستان های زاهدان و خاش با پشتیبانی فنی پلیس مبارزه با مواد مخدر استان از دپو مقادیر قابل توجهی مواد مخدر توسط قاچاقچیان مسلح در ارتفاعات شهرستان خاش و یک منزل مسکونی مطلع شده و منطقه را تحت کنترل قرار دادند.

وی گفت: قاچاقچیان مسلح به محض مشاهده ماموران پلیس با آنها درگیر شدند و پس از مدتی درگیری، یگان های عملیاتی پلیس ضمن دستگیری یک قاچاقچی ۹۲۹ کیلوگرم تریاک، ۱۰۷ کیلو هروئین، ۹۳ کیلو حشیش، ۱۰ کیلو مرفین و ۶ کیلو شیشه را کشف کردند.

کد خبر 4004618

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha