پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۱۱

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان یزد:

نقشه جامع سرمایه گذاری استان یزد تدوین می شود

نقشه جامع سرمایه گذاری استان یزد تدوین می شود

یزد ـ مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان یزد با اشاره به ظرفیت های خوب سرمایه گذاری در استان از تهیه و تدوین نقشه جامع سرمایه گذاری استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی نمازی در نشست هماهنگی تدوین نقشه جامع سرمایه گذاری استان، هدف از انجام این کار را شناسایی ظرفیت ها و فرصت های سرمایه گذاری و روش های تامین و جذب منابع مالی آنها در بخش های مختلف و تسریع در اجرای طرح های سرمایه گذاری اعلام کرد.

وی با بیان اینکه این نقشه در راستای دسترسی به سند چشم انداز توسعه استان تدوین می شود، بیان کرد: شناسایی شرکت های داخلی و خارجی، نهادهای ملی و بین المللی برای جذب تسهیلات خارجی (فاینانس) و بستر سازی برای بازیابی فرصت های سرمایه گذاری از دیگر اهداف تهیه این نقشه است.

نمازی، خواستار همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی عضو مرکز خدمات سرمایه گذاری در تدوین و عملیاتی شدن نقشه جامع سرمایه گذاری همچنین نظارت این مرکز بر این موضوع شد و گفت: دستگاه‌ها برای تحقق این هدف باید طرح ها و فرصت های سرمایه گذاری خود را با در نظر گرفتن منابع مالی لازم ارائه کنند.

نماینده وزیر اقتصاد در استان یزد با تاکید بر لزوم اختصاص اعتبارات لازم برای اجرای طرح اضافه کرد: در نشستی که در آینده با حضور استاندار و مقامات استان و مدیران دستگاههای اجرایی خواهیم داشت این موضوع مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت و فرایند تدوین نقشه جامع سرمایه گذاری را نهایی خواهیم کرد.

مدیرکل دفتر امور اقتصادی استانداری یزد هم در این نشست با قدردانی از توجه ویژه اداره کل امور اقتصادی و دارایی به مباحث سرمایه گذاری گفت: تهیه نقشه جامع سرمایه گذاری یکی از نیازهای استان در این بخش است.

 سیدحسین دشتی، آمادگی استان را برای اجرای این طرح اعلام کرد و اظهار داشت: این کار باید با همکاری مدیران استان انجام شود.

به گزارش مهر، استان یزد در زمینه جلب مشارکت سرمایه گذاران و انجام زیر ساخت‌های لازم برای جذب سرمایه گذاری یکی از استان‌های مطرح و پیشرو در کشور است.

کد خبر 4005120

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha