پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۷ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۵۱

عاملان تیراندازی پارک باهنر اراک در شهریار دستگیر شدند

عاملان تیراندازی پارک باهنر اراک در شهریار دستگیر شدند

اراک- دادستان عمومی و انقلاب اراک از دستگیری عاملان تیراندازی سه روز قبل در پارک جنگلی شهید باهنر این شهر خبر داد و گفت: این مجرمان در تعقیب و گریز پلیس استان مرکزی در شهریار دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دادگستری استان مرکزی، عباس قاسمی اظهار داشت: از ساعات اولیه تیراندازی در پارک جنگلی شهید باهنر اراک در بامداد روز پنجشنبه ۲۵خردادماه، عملیات شناسایی و دستگیری متهمان در دستور کار دستگاه قضایی استان و نیروی انتظامی قرار گرفت.

وی ادامه داد: پس از انجام تحقیقات مقدماتی، مخفیگاه عاملان این جنایت که دو نفر بودند شناسایی شد و عملیات دستگیری این متهمان کلید خورد که پس از تعقیب و گریز پلیس استان، سرانجام با همکاری نیروی انتظامی شهرستان شهریار دستگیر شدند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اراک اضافه کرد: این متهمان امروز (شنبه) به منظور بازجویی، تحقیقات بیشتر و سیر مراحل پرونده قضایی به اراک منتقل شده اند.

گفتنی است تیراندازی بامداد روز پنجشنبه هفته گذشته در پارک شهید باهنر اراک، چهار مجروح برجای گذاشت که با حضور تیم های گشت انتظامی در محل مشخص شد دو نفر از راکبان یک دستگاه موتورسیکلت به سوی چند جوان تیراندازی کرده و از محل متواری شده اند.

براساس این گزارش در تحقیقات پلیس برای شناسایی و دستگیری عاملان این تیراندازی مشخص شد ضاربان دو نفر از اراذل و اوباش بوده اند که به علت اختلافات قبلی به گروهی دیگر از اوباش تیراندازی کرده اند.

کد خبر 4006463

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha