به گزارش خبرنگارمهر، رشید قربانی شامگاه شنبه در آئین افتتاحیه برنامه سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی نو آموزان که در دبستان حیرت سجادی ناحیه یک سنندج برگزار شد، گفت: امسال تعداد ۱۵ پایگاه سنجش درسطح استان آماده ارائه خدمات به نو آموزان است.
وی برنامه سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی نو آموزان را یک فرایند فرا دستگاهی دانست و گفت: آموزش و پرورش محور اجرای این برنامه ارزشمند اجتماعی است و نتایج اجرای این برنامه برای دستگاه های چون بهزیستی، بهداشت و علوم پزشکی و همه افراد جامعه مفید خواهد بود.
قربانی انجام معاینات دهان و دندان، قد و وزن ، معاینات بالینی، ارزیابی بینایی و تست دید رنگ، ارزیابی شنوایی و انجام تست گفتاری فونتیک، آمادگی تحصیلی، ارزیابی اتیسم، تشخیص نهایی جایگاه آموزشی نو آموز و ثبت سامانه ای را از مهم ترین مراحل سنجش نو آموزان در پایگاههای استان برشمرد.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان عدم شناخت مشکلات جسمانی نو آموزان را دارای تبعات جبران ناپذیری برای خانواده ها و جامعه ذکر کرد و افزود: عدم رسیدگی به این موضوع در آینده نیز موجب سرخوردگی فرد در عرصه اجتماع خواهد شد.
رشید قربانی با بیان اینکه پوشش تحصیلی و ارتقای کیفیت تحصیلی دو هدف اساسی سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش می باشد؛ از متولیان برنامه سنجش خواست با توجه به حساسیت کار، برخورد مناسبی با دانش آموزان با نیازهای ویژه داشته باشند که آنان احساس سرخوردگی و محدودیت نکنند و به درس و مدرسه علاقمند شوند.
وی از آزمایندگان طرح سنجش خواست با طمانینه و سعه صدر با اولیاء و نو آموزان برخورد کنند و در صورت وجود مشکل با هدایت به موقع و درست اولیاء مشکلات نو آموزان را پیگیری و رفع کنند تا دانش آموزان با نیازهای ویژه به آینده تحصیلی خود امیدوار شوند.
نظر شما