به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، ابوالفضل خوشمنش دبیر کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور در این جلسه گفت: وضعیت دو برنامه ملی توسعه مطالعات نظامسازی قرآنی و گفتمانسازی ادبیات توسعه فرهنگ قرآنی بررسی شد.
وی افزود: نظامسازی قرآنی مطابق مدل کارکردی نظام توسعه فرهنگ قرآنی، یکی از اهداف اصلی این نظام شمرده شده است که تامین نیازهای دانشی آن بر عهده کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور قرار دارد.
دبیر کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور تاکید کرد: برنامه ملی گفتمانسازی قرآنی نیز به عنوان برنامه زیرساختی کمیسیون زمینه اجرای سایر برنامههای ملی را فراهم میآورد.
در این جلسه معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی، رئیس سیمای قرآن و نماینده شورای عالی استان ها در کمیسیون به عنوان اعضای جدید حضور داشتند.
نظر شما