به گزارش خبرنگار مهر، اسکندر قاسمی صبح دوشنبه در نشست خبری فعالیت های ستاد بازسازی عتبات و عالیات فارس، گفت: از سال ۸۰ ستاد بازسازی وارد عراق و در شهرهای کربلا، نجف، سامرا و کاظمین مشغول به کار شد.
وی ادامه داد: مردم با عشق به اهل بیت(ع) در بحث بازسازی ورود می کنند و در ابتدا درب ها، سنگ فرش، موزه و کتابخانه بازسازی شد و در حال حاضر بازسازی تمام شد.
رئیس ستاد بازسازی عتبات و عالیات فارس تصریح کرد: در کل ۸۵ پروژه بازسازی توسط استان فارس اجرایی و به پایان رسید.
قاسمی افزود: به دلیل حضور انبوه زائرین موضوع توسعه حرمین را مد نظر داریم که در این راستا توسعه حرم در نجف اشرف با ساخت صحن حضرت زهرا(س) در متراژ ۲۲۰ هزار متر مربع انجام شد.
وی ادامه داد: فاز یک و دو این صحن آماده و به بهره برداری رسید.
رئیس ستاد عتبات و عالیات فارس تصریح کرد: تاپایان سال آینده کل ساخت این صحن به پایان می رسد.
قاسمی افزود: برای توسعه حرم امام حسین(ع) ساخت صحن عقیله بنی هاشم(س) در نظر گرفته شد که طی ۶ سال ساخته می شود.
وی تصریح کرد: فارس معین سامرا است پشتیبانی و برنامه های دیگر توسط فارس انجام می شود و امروز حرم آماده و ضریح نصب شده و در انتظار زمان مناسب برای توسعه این حرم به شعاع ۳۰۰ متری را داشته باشیم.
نظر شما