پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۷ آذر ۱۳۸۲، ۱۴:۱۰

قائم مقام سازمان نظام پزشكي در گفتگو با "مهر":

نرخ تعرفه هاي پزشكي تعيين شده همه را شوكه مي كند

نرخ تعرفه هاي پزشكي تعيين شده همه  را شوكه مي كند

نرخ تعرفه هاي پزشكي پيش بيني شده در كميته اي كه به دستور رييس جمهور براي اعلام تعرفه پزشكي واقعي تشكيل شده است ، مردم و دولت را شوكه خواهد كرد.

قائم مقام سازمان نظام پزشكي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با اعلام اين خبر افزود:" نرخهاي موجود براي تعرفه هاي پزشكي به هيچ عنوان با موازين اقتصادي در جهان و كشور همخواني ندارد زيرا تعرفه هاي پزشكي كنوني از قيمت تمام شده بسيار پايين تر بوده و موجب ورشكستگي جامعه پزشكي شده است و پزشكان مجبور به تعدي از تعرفه هاي مصوب دولت هستند و دست دولت نيز از مواخذه آنها كوتاه است."

دكتر محمد علي بي طرف با اشاره به هرج و مرج موجود در بازار تعرفه هاي پزشكي گفت:" نرخهاي تعيين شده در اين كميته حداقل دو تا سه برابر تعرفه هاي پزشكي موجود است و مردم و دولت را شوكه مي كند ، زيرا قطعاً بودجه اي كه دولت هر ساله با افزايش 10 تا 15 درصدي تعيين مي كند، جوابگوي آن نخواهد بود و مردم نيز آمادگي پرداخت آن را ندارند، اگر چه مردم هم اينك نيز اين تعرفه ها را به صورت غير محسوس مي پردازند."

دكتر محمد علي بي طرف تعيين تعرفه هاي واقعي پزشكي را لازمه  ساماندهي بخش درمان دانست و افزود:" به هر حال بايد تعرفه هاي پزشكي را به تدريج واقعي كرده  و دولت را مجبور به اختصاص دادن سهم بيشتري براي ارائه خدمت نمود و آمادگي پذيرش اين واقعيت را در مردم ايجاد كرد."

با تعيين تعرفه هاي واقعي آب رفته را به جوي برگردانيم

استاد دانشگاه تهران ادامه داد:" به هر حال اگر بخواهيم به وضع موجود پايان دهيم و دغدغه زير ميزي را از جامعه و نگراني درآمد را در پزشكان حذف كنيم، بايد تسليم واقعيات شويم و اگر چه نرخهاي اعلامي براي جامعه و مردم بسيار ناگهاني خواهد بود ولي در نهايت قانونمندي در بحث تعرفه ها و ايجاد بستري مناسب براي نظارت و كنترل اين تعرفه هاي پزشكي نصيب مردم خواهد شد و مي توان آب رفته از جوي را دوباره به آن برگرداند."

وي افزود:" با توجه به اينكه ارگانهاي تعيين شده براي انجام كار كارشناسي و رسيدن به تعرفه واقعي پزشكي هر يك داراي ديدگاههاي متفاوتي بودند  لذا دستيابي به يك نقطه نظر نسبتاً مشترك نيازمند ماهها كار بود  كه بالاخره با انجام ساعتها كار اين جمع بندي حاصل شده و گزارش نهايي آماده تسليم شدن به كميته اصلي است."

دكتر بي طرف اضافه كرد:" تمام كارهاي كارشناسي انجام شده است و نرخ تعيين شده نيز با حدود دو تا سه برابر وضعيت كنوني تعيين شده است و تشكيل جلسه اصلي بيشتر به منظور دستيابي به سياست هاي كلان وتعيين زمانبندي مناسب براي  پياده سازي تعرفه هاي جديد به نحوي مطلوب درجامعه است."

 گفتني است كميته تعيين شده از سوي رييس جمهور متشكل از پنج ارگان اصلي شامل وزارت بهداشت، مجلس، وزارت بازرگاني، سازمان نظام پزشكي و سازمان مديريت و برنامه ريزي است كه در نظر است پس از تشكيل جلسه اصلي متشكل از روساي اين پنج ارگان اصلي، پيش از بودجه بندي سال 83 نرخ تعرفه هاي واقعي پزشكي را اعلام كنند.

کد خبر 40090

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha