پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۹ خرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۴۴

در جلسه‌ای مطرح شد:

واگذاری اختیارات غیرحاکمیتی وزارت ارشاد به بخش خصوصی

واگذاری اختیارات غیرحاکمیتی وزارت ارشاد به بخش خصوصی

کرج - سرپرست سابق اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز گفت: وزارت ارشاد درصدد واگذاری اختیارات غیرحاکمیتی به بخش خصوصی است.

به گزارش خبرنگار مهر، برزین ضرغامی در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز که ظهر دوشنبه در سالن همایش این اداره کل برگزار شد، اظهار کرد: توسعه فرهنگ و هنر در البرز با حضور فعالان این عرصه میسر خواهد شد.

ضرغامی در ادامه تأکید کرد: وزارت ارشاد درصدد است بسیاری از اختیارات غیر حاکمیتی این وزارتخانه را به بخش خصوصی واگذار کند.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌های بالقوه و فراوان استان البرز در بخش فرهنگ و هنر گفت: بدون شک ایجاد بسترهای لازم توسعه و ارتقای این حوزه را به دنبال دارد.

سرپرست سابق اداره کل فرهنگ و ارشاد استان البرز خاطرنشان کرد: حوزه فرهنگ و هنر البرز به مساعدت و همکاری همگانی همه دستگاه‌ها و اقشار مختلف مردمی نیاز دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، برزین ضرغامی هجدهم اسفندماه سال گذشته سرپرستی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز را به عهده گرفت، پیش از وی سید موسی حسینی کاشانی سکانداری این اداره کل را به عهده داشت که در حال حاضر مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم است.

در این مراسم علی خیلدار به عنوان سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز معارفه شد. 

کد خبر 4009112

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha