پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ خرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۱۸

در گفتگو با مهر اعلام شد؛

علی لاریجانی و سردار رمضان شریف سخنرانان روز قدس در تهران

علی لاریجانی و سردار رمضان شریف سخنرانان روز قدس در تهران

تهران- رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران از سخنرانی رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس ستاد مرکزی انتفاضه و قدس در جمع راهپیمایان روز جهانی قدس در تهران خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین سید محسن محمودی، در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این که راهپیمایی، روز قدس در سال جاری اهمیت مضاعف دارد، اظهار داشت: تحرکات دشمنان در آستانه روز جهان قدس وظیفه ما برای برگزاری باشکوه مراسم این روز را سنگین تر می کند.

وی اضافه کرد: داعشی ها به عنوان دست پرورده استکبار جهانی و رژیم اشغال گر قدس، قصد ایجاد رعب و وحشت در کشور ما و به فراموشی سپردن راهپیمایی روز جهانی قدس داشتند اما مردم ما در روز جهانی قدس نشان خواهند داد که با این وحشی گری ها، کوچکترین خللی در اراده این ملت به وجود نخواهد آمد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران گفت: روز جهانی قدس میراث امام راحل است و راهپیمایی این روز در سی و هشتمین سالگرد خود قرار داشته و هرسال باشکوه تر از سال قبل برگزار می شود.

محمودی افزود: رژیم اشغال گر قدس بیش از ۸۰ سال است که با توطئه مستکبرین جهانی به اشغال گری در سرزمین های اسلامی پرداخته و برای بقاء و اشغال گری خود اقدام به جنایاتی در این سرزمین می زند، اما امام راحل(ره) ، در برابر این جنایات ایستاد و حمایت از مردم مظلوم فلسطین در برابر صهیونیست ها را به یکی از اصول اساسی انقلاب اسلامی تبدیل کرد.

وی به برنامه های راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران اشاره کرد و گفت: علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی و سردار رمضان شریف، رئیس ستاد مرکزی انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در جمع راهپیمایان روز قدس تهران سخنرانی خواهند کرد.

محمودی ادامه داد: در پایان راهپیمایی، نیز قطعنامه ای در جمع راهپیمایان قرائت خواهد شد.

کد خبر 4009452

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha