پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ خرداد ۱۳۹۶، ۹:۲۵

مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی:

۸۳۳ پایگاه ثابت و سیار در مرکزی زکات فطره را جمع آوری می کنند

۸۳۳ پایگاه ثابت و سیار در مرکزی زکات فطره را جمع آوری می کنند

اراک- مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی گفت: دبیری شورای زکات استان به کمیته امداد واگذار شده و امسال ۸۳۳ پایگاه ثابت و سیار در مرکزی زکات فطره را جمع آوری می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از کمیته امداد استان مرکزی، قنبر موسی نژاد با بیان اینکه زکات به عنوان واجب الهی و دغدغه امروز جامعه اسلامی نیازمند توجه است، اظهار داشت: اگر همه مسلمانان زکات اموال خویش را  به موقع و کامل بپردازند، هیچ فردی فقیر و محروم در جامعه اسلامی باقی نمی ماند.

وی با اشاره به اینکه دبیری شورای زکات استان به کمیته امداد واگذار شده، افزود: کمیته امداد متولی جمع آوری زکات فطره در استان مرکزی بوده و تعداد ۸۳۳ پایگاه ثابت و سیار به منظور جمع آوری زکات فطره در استان مرکزی در روز عید فطر مستقر خواهد شد.

مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی در ادامه تصریح کرد: از این تعداد ۶۹۸ پایگاه ثابت، ۲۸ پایگاه سیار و ۱۰۷ پایگاه در مراکز نیکوکاری مستقر می شود.

موسی نژاد با بیان اینکه سال گذشته بیش از پنج میلیارد و ۹۸ میلیون ریال فطریه و کفاره در استان جمع آوری شده، گفت: مردم استان مرکزی بیش از ۳۲میلیارد  و ۵۰۰ میلیون تومان در سال گذشته به نیازمندان کمک کردند که این مساعدت ها در حوزه جشن نیکوکاری رشد ۳۸ درصدی داشته است.

وی از وجود ۱۳۰هزار مشترک صندوق صدقات در سطح استان مرکزی خبر داد و تصریح کرد: سرانه پرداخت ماهانه صندوق صدقات مردم استان ۴۰۰ تومان است و مردم استان مرکزی در سال گذشته ۴۳ میلیارد و ۱۴۰ میلیون ریال زکات نقدی و غیرنقدی به منظور رفع محرومیت و مشکلات اقشار آسیب پذیر استان پرداخت کرده اند.

مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی در ادامه از  مشارکت ۱۶هزار حامی در طرح‌های «اکرام ایتام» و «محسنین» خبر داد و افزود: طرح اکرام ایتام به منظور حمایت از کودکان بی سرپرست و طرح محسنین برای حمایت از خانواده های نیازمند دارای سرپرست بیمار، از کار افتاده و همچنین فرزندان غیریتیم خانواده های محروم راه اندازی شده و در ماه مبارک رمضان با استقبال خوب حامیان همراه بوده است.

وی در پایان با بیان اینکه  میزان فطره سال جاری پس از اعلام مراجع اعظام به عموم مردم اطلاع رسانی می‌شود ، خاطرنشان کرد: کمیته امداد امین مردم است و زکات فطریه جمع آوری شده در روز عید سعید فطر به سرعت بین خانواده های نیازمند توزیع خواهد شد.

کد خبر 4009574

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha