پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۴۳

سرپرست تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی:

ظرفیت مبلغان برای کاهش آسیب های اجتماعی استفاده شود

ظرفیت مبلغان برای کاهش آسیب های اجتماعی استفاده شود

بیرجند- سرپرست تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به ظرفیت خوب مبلغین در نقاط مختلف استان، گفت: باید از این ظرفیت برای کاهش آسیب های اجتماعی استفاده شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام احمد رضایی ظهر سه شنبه در کارگروه امور بانوان و خانواده استان اظهار داشت: در حال حاضر روحانیون مستقر و طرح هجرت در بسیاری از روستاها و نقاط مختلف استان مستقر هستند که می توان از این ظرفیت برای اجرای برنامه ها در حوزه مسائل اجتماعی استفاده کرد.

وی بیان کرد: روحانیون در اجرای برنامه های اجتماعی ده ها قدم از سایر افرد جلوتر هستند چراکه ارتباط مستقیم با مردم دارند.

سرپرست تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی همچنین به فعالیت بیش از ۲۷۰ مبلغه در استان اشاره کرد و گفت: همه این افراد مبلغات حوزوی بوده که در حاشیه شهرها و روستاها فعالیت پررنگی دارند و می توانند در حوزه مسائل اجتماعی کمک شایانی داشته باشند.

پرداخت ۱۸۸ میلیارد ریال تسهیلات به بانوان استان

سرپرست صندوق کار آفرینی امید خراسان جنوبی نیز در این جلسه با اشاره به برنامه تقویت جوامع محلی و کاهش بیکاری زنان،  اظهار داشت: صندوق کارآفرینی امید به عنوان نهاد تخصصی در زمینه تامین مالی خرد و حمایت از ایجاد کسب و کارهای خرد و کوچک فعالیت می کند.

محمد براتی بیان کرد: این صندوق در راستای تحقق اهداف مندرج در قانون برنامه پنجم توسعه و موارد مربوط به زنان و خانواده در برنامه ششم، توزیع عادلانه منابع و فرصت ها بین زنان مستعد تفاهم نامه ای با دفتر امور بانوان و خانواده ریاست جمهوری منعقد کرده است.

وی سامان دهی، توانمندسازی و حمایت از فرصت کسب و کارهای خرد، خانگی و بازار محور با اولویت ایجاد و توسعه فعالیت های شبکه ای، پشتیبان و تکمیل زنجیره عرضه محصول با رویکرد توجه به مناطق کمتر برخوردار روستایی و عشایری را از جمله موضوعات این تفاهم نامه عنوان کرد و گفت: این طرح با هدف ایجاد اشتغال پایدار و تقویت جوامع محلی اجرا می شود.

سرپرست صندوق کار آفرینی امید خراسان جنوبی با بیان اینکه مدت اجرای این تفاهم نامه پنج سال خواهد بود، بیان داشت:  سقف این تسهیلات بستگی به نوع کسب و کار برای مشاغل خانگی تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال، خود اشتغالی ۳۰۰ میلیون ریال و کارفرمایی نیز یک میلیارد ریال خواهد بود.

وی از پرداخت دو هزار و ۸۲۸ فقره تسهیلات به بانوان در دولت تدبیر و امید خبر داد و گفت: طی این مدت بالغ بر ۱۸۸ میلیارد و ۳۵۹ میلیون ریال تسهیلات به بانوان استان پرداخت شده است.

کد خبر 4010245

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha