به گزارش خبرنگار مهر، حمدالله کریمی شامگاه سه شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش بیجار، اظهار داشت: حمایت از برنامه ها و فعالیت های آموزش و پرورش به دلیل نقش اساسی آن در جامعه یکی از نیازهای ضروری است و باید این مهم از سوی تمامی مسئولان و مدیران در اولویت قرار گیرد.
وی با اشاره به اهمیت و جایگاه شورای آموزش و پرورش در تصمیم سازی ها و تصمیم گیری ها، گفت: شورای آموزش و پرورش به عنوان بازوان توانمند در راستای توسعه فرهنگ تعلیم و تربیت فعال شده که اعضای آن باید نهایت کوشش را در اجرای مصوبات داشته باشند.
نماینده مردم شهرستان بیجار در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: همدلی و همراهی مسئولان و ادارات در اجرای مصوبات شورا می تواند زمینه تحقق اهداف بلند و مهم نظام تعلیم و تربیت را فراهم سازد.
غلامرضا جعفری مدیر آموزش و پرورش شهرستان در ادامه این نشست، با ارائه گزارشی از وضعیت آموزش و پرورش و مصوبات گذشته، گفت: مشکلات فرهنگیان و آموزش و پرورش با نگاه مثبت و همراهی نمایندگان مجلس مرتفع می شود .
وی کمبود نیروی انسانی، فضای آموزشی، هزینه های مدارس و کمبود امکانات را از مهمترین چالش آموزش و پرورش دانست و اظهار امیدواری کرد با مشارکت همگانی و پشتیبانی شورای های آموزش و پرورش به عنوان اتاق فکر دستگاه تعلیم و تربیت این مشکلات رفع شود .
در ادامه این جلسه حجت الاسلام علی مرادی امام جمعه بیجار نیز در سخنانی افزود: این شورا تجلی مشارکت مردم و مسئولان در امر مقدس تعلیم و تربیت است که باید جدی گرفته شود.
وی گفت: در راستای ارتقاء فرهنگ آموزش و تربیت، همه دستگاه ها با جمع آوری اطلاعات، خرد جمعی و مشارکت مردم در امر مقدس آموزش و دانا محوری فرزندان جامعه باید اهتمام جدی داشته باشند.
حجت الاسلام مرادی یادآور شد: مدیران و مسئولان باید مردم را به سوی مشارکت در امر آموزش و پرورش سوق دهند تا مردم نیز در تصمیم گیری ها نقش عملی داشته باشند.
نظر شما