پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۴۶

با عنوان نخل و آفتاب؛

محفل شاعران انقلابی استان بوشهر برگزار شد

محفل شاعران انقلابی استان بوشهر برگزار شد

بوشهر - محفل گرم و صمیمی شاعران انقلابی استان بوشهر با عنوان نخل و آفتاب در سالن جلسات شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان بوشهر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام محمد حسین انصاری نژاد یکی از شاعران انقلابی استان بوشهر در این نشست صمیمی شاعران با اشاره به دیدار شاعران انقلابی با مقام معظم رهبری، گفت: از سال ۸۷ نشست‌های سالانه شاعران انقلابی با مقام معظم رهبری فرصت بسیار خوبی را در جریان شعری کشور ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه امسال سهمیه حضور شاعران کمتر از سال گذشته بود، اظهار کرد: هر ساله شاعران آثار خود را به صورت کتاب به حضرت آیت الله امام خامنه ای هدیه می دهند و ایشان با توجه به اینکه توجه خاصی به آثار شاعران دارند نکات ریز و آموزنده‌ای را در همان جلسه و یا جلسه بعدی شاعران مطرح می‌کنند.

این شاعر انقلابی افزود: امسال شاعران زیادی آثار خود را در حضور با امام خامنه‌ای قرائت کردند که ایشان ضمن توجه ویژه و خاص به شاعران و شعرهای آنها ایراد عمیق و راه گشایی را مطرح کردند که به گونه ای می تواند کلید موفقی برای ادامه راه شاعران باشد.

انصاری نژاد بیان کرد: معمولا تریبون‌ها و فضای مجازی باعث می‌شود که انسان از جان اصلی شعر فاصله بگیرد اما برخی شاعران هم هستند که هنگام انتشار خبری در رسانه‌ها و فضای مجازی در کمترین زمان به صورت انقلابی اشعاری زیبا و عمارگونه می سرایند.

وی خاطرنشان کرد: امسال در مراسم دیدار شاعران هنگامی که مجری برنامه در حال معرفی بنده بودند، رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند که «من ایشان را می شناسم و اشعار ایشان بسیار خوب است»؛ این تعریف امام نشان توجه ویژه به شعر و شاعران است.

در ادامه جلسه شاعران آثار جدید خود را سرودند و در جمع مورد تحلیل و بررسی پیشکسوتان هم استانی عرصه شعر رسید.

کد خبر 4011063

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha