پیام‌نما

وَلَا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلَا السَّيِّئَةُ  ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ * * * نیکی و بدی یکسان نیست. [بدی را] با بهترین شیوه دفع کن؛ [با این برخورد متین و نیک] ناگاه کسی که میان تو و او دشمنی است [چنان شود] که گویی دوستی نزدیک و صمیمی است. * * * اگر خلق با تو بدى كرد و زشت / تو با او نكويى كن اى خوش‌سرشت

۳۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۶:۵۶

مدیر کل ثبت اسناد لرستان:

۴۳۸ میلیارد ریال از مطالبات بانک‌های لرستان وصول شد

۴۳۸ میلیارد ریال از مطالبات بانک‌های لرستان وصول شد

خرم آباد - مدیر کل ثبت اسناد و املاک لرستان از وصول ۴۳۸ میلیارد ریال از مطالبات بانک های این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، داریوش چهری ظهر چهارشنبه در نشست با خبرنگاران در سخنانی با اشاره به اینکه طی سال گذشته ۳۲۸ هزار معامله در استان صورت گرفته است اظهار داشت: میزان وصول مطالبات بانک های لرستان نیز طی سال گذشته ۴۳۸ میلیارد ریال بود که به بانک ها بازگردانده شده است.

وی از ثبت و تاسیس هزار و هشت فقره شرکت در لرستان طی سال گذشته خبر داد و گفت: همچنین در این مدت ۱۰۵ فقره شرکت در استان منحل و چهار هزار و ۴۲۷ مورد آگهی تغییرات در استان داشته ایم.

مدیر کل ثبت اسناد و املاک لرستان با بیان اینکه در سال گذشته ۱۷ هزار و ۸۹۱ فقره ازدواج و سه هزار و ۵۱۳ فقره طلاق در لرستان به ثبت رسیده است گفت: از این تعداد پرونده ۱۵ هزار و ۳۸۸ فقره ازدواج و دو هزار و ۶۵۱ فقره طلاق مورد بازرسی قرار گرفته است.

کد خبر 4011385

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha