پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۴۱

فرماندار سردشت:

زمین خواران و جنگل خواران سردشت برخورد جدی شوند

زمین خواران و جنگل خواران سردشت برخورد جدی شوند

ارومیه – فرماندار سردشت گفت: باید با زمین خواران و جنگل خواران سردشت برخورد جدی صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، نژاد جهانی ظهر چهارشنبه در جلسه شورای اداری این شهرستان در مورد بازنگری اداره منابع طبیعی بر سیاست‌های اداری پافشاری کرد و گفت: سیاست‌های قلع و قمع اگرچه در جای خودش ضروری است اما پیشگیرانه نبوده است.

وی ادامه داد: قیاس تخریب جنگل توسط روستاییان به قصد کشاورزی و تولید باید متفاوت‌تر از تصرفات عمده توسط زمین خواران و جنگل خواران باشد.

جهانی با اشاره به اینکه برای حفاظت از جنگل دیدگاه‌ها بایستی آینده نگرانه و مبتنی بر توسعه پایدار محیط زیست باشد گفت: در روستاهایی که نیاز به مکان‌های ورزشی روباز، پروژه‌های عمرانی، فضاهای آموزشی و غیره وجود دارد با رعایت مراتب اداری و اجرایی درصدد واگذاری هدفمند مبتنی بر ارزش افزوده و کنترل باشیم.

وی در ادامه ضمن محکومیت حادثه تروریستی تهران، جواب دندان شکنانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را بسیار به جا ارزیابی دانست و اظهار کرد: تهدید تروریست‌ها که هر چند نگرانی‌هایی را در پی داشت ولی در نهایت تبدیل به فرصت شد.

جهانی بیان کرد: ملت ایران از همه اقوام و مذاهب متحد و در یک اجماع ملی از حرکت موشکی سپاه پاسداران حمایت و ابراز شادی و خوشحالی کردند و این موضوع نقشه‌ها و دسیسه‌های دشمنان را نقش بر آب کرد و درواقع یک تغییر معادلاتی در حوزه منطقه‌ای و جهانی بود.

وی با انتقاد از رویه برگزاری جلسات شهرستانی بر خلاصه کردن گزارشات، هدفمندی و نحوه پردازش به آنها از سوی مسئول گزارش دهنده تاکید کرد و گفت: با گزیده گفتن برای وقت دیگران اهمیت قائل باشیم و برای گرفتن نتایج مؤثر تیمی کار شود.

در این جلسه روسای ادارات راهداری و منابع طبیعی و آبخیزداری سردشت به ارائه گزارش عملکرد خود در سال ۹۵ پرداختند.

استقرار دولت الکترونیک در شهرستان، راه اندازی بانک اطلاعاتی ادارات، همکاری با ستاد عفاف و حجاب، مستقر شدن ناجیان غریق در آبشار شلماش به مناسب فرا رسیدن تعطیلات تابستانی و علاوه بر آن آماده سازی مهمانسراها با توجه به حضور میهمانان داخلی و خارجی در سالروز بمباران شیمیایی سردشت از مهم‌ترین مصوبات این جلسه بود.

کد خبر 4011455

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha