پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۳۴

با پایان رقابت های بوکس امید کشور در اصفهان؛

تیم امید بوکس گیلان با دو مدال طلا و برنز به کار خود پایان داد

تیم امید بوکس گیلان با دو مدال طلا و برنز به کار خود پایان داد

رشت- رئیس هیأت بوکس گیلان با اشاره به پایان رقابت های امیدهای بوکس کشور در اصفهان ، از کسب یک مدال طلا و یک مدال برنز توسط بوکسورهای گیلانی خبرداد.

امین قاسمی پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تیمامید بوسک گیلان با کسب یک مدال طلا و یک برنز به کار خود در رقابت امیدهای بوکس کشور پایان داد.

وی با بیان اینکه این مسابقات در روزهای ۲۴ الی ۲۷ خرداد ماه در اصفهان برگزار شد، افزود: با تیم امید بوکس گیلان با توجه به سهمیه دو نفر خود بعداز رایزنی با فدراسیون بوکس با سه ورزشکار در این مسابقات شرکت کرده بود.

رئیس هیأت بوکس گیلان با اشاره به اینکه آقایان سینا بنی شعبان در وزن ۶۴ کیلو گرم و سینا فضل اللهی در ۷۵  کیلو گرم هر دو از آستارا و محمد رضا قریشی نیز در ۹۱ کیلو گرم از رودبار بعد از برگزاری مسابقات انتخابی ترکیب تیم امید بوکس گیلان در این مسابقات را تشکیل می دادند، گفت: در این دوره از مسابقات سینا فضل اللهی موفق به کسب مدال طلا و محمدرضا قریشی نیز صاحب گردن آویز برنز شد.

وی با بیان اینکه سینا بنی شعبان بعداز صلاحدید مسئولان مسابقات در این طول این رقابت ها به عنوان بوکسور تیم اصفهان به رقابت پرداخت، خاطرنشان کرد: متاسفانه این بوکسور با استعداد گیلانی بعداز شکست در برابر حریف کردستان از کسب مدال باز ماند.

قاسمی پور در ادامه با تأکید بر وجود استعدادهای درخشان در رده امید بوکس گیلان، تصریح کرد: علی فلاح یکی دیگر از بوکسورهای گیلانی بود که در ترکیب تیم همدان قرار گرفت و موفق به کسب مدال برنز این دوره از رقابت شد.

به گفته این مسئول استفاده از بوکسورهای گیلانی در ترکیب تیم ها سایر استان ها نشان دهنده توانایی بالای ورزشکاران استان گیلان در رشته بوکس است و ما نیز به عنوان مسئولان هیأت بوکس استان تلاش می کنیم تا برنامه ریزی مناسب و برگزاری تمرینات خوب بوکس استان را به جایگاه اصلی آن در سطح ملی و بین المللی برسانیم.

کد خبر 4011676

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha