به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از السومریه، عبدالغنی الاسدی فرمانده نیروهای مبارزه با تروریسم عراق اعلام کرد: داعش هنگامی که به درماندگی رسید اقدام به انفجار مسجد النوری کرد. نیروهای امنیتی در فاصله نزدیکی از مسجد قرار داشتند. داعش این مسجد را قبلا بمبگذاری کرده بود.
وی افزود: این اقدام داعش در عزم ما خللی وارد نمی کند. مسجد النوری و مناره آن میراثی بود که همه ما به ویژه موصلی ها به آن افتخار می کردند.
از سوی دیگر سلیم الجبوری رئیس پارلمان عراق گفت: انفجار مسجد النوری نشانه ذهنیت انتقام جویانه و تفکر مریض تروریستهای داعش است.
وی افزود: پس از هم اقدامات وحشیانه اش در ارعاب و کشتن ساکنان موصل، داعش مرتکب جنایت جدید انفجار مسجد النوری شد که این نشانه تفکر بیمار و انتقام جویانه آنهاست که حتی مراکز عبادی نیز از آن مصون نیستند.
وی ضمن تمجید از پیروزی های نیروهای عراقی خواستار تسریع در آزاد کردن غیرنظامیان از چنگال داعش در الموصل القدیمه شد و بر ضرورت ریشه کنی داعش تاکید کرد.
از سوی دیگر وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد: داعش مسجد النوری را تخریب کرده است نه جنگنده های آمریکایی.
شایان ذکر است که مسجد النوری یا مسجد بزرگ یا مسجد بزرگ النوری یکی از مساجد تاریخی عراق محسوب می شد که در بخش قدیمی موصل واقع شده بود. این مسجد ۸۴۴ سال استوار بود و از یورش مغول نیز جان به در برد اما داعش آن را تخریب کرد.
نظر شما