پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ تیر ۱۳۹۶، ۹:۲۹

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان سمنان:

روز قدس ریشه در فرهنگ دینی و قرآنی دارد

روز قدس ریشه در فرهنگ دینی و قرآنی دارد

سمنان- دبیر شورای فرهنگ عمومی استان سمنان درباره اهمیت روز قدس و اعلام انزجار از جنایات صهیونیسم جهانی، گفت: روز قدس ریشه در فرهنگ دینی و قرآنی دارد.

محمدرضا سوقندی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان اینکه خداوند در سوره اسراء به داستان داستان معراج پیامبر(ص) از مسجدالحرام به مسجد الاقصی اشاره می کند لیکن سرزمین فلسطین تنها متعلق به جمع مردم این کشور نیست بلکه متعلق به تمام مسلمانان است، بیان کرد: در طول تاریخ شاهد مبارزات مردم مسلمان بر سر بیت المقدس هستیم و اگر در جنگ های صلیبی بیندیشیم می بینیم هدف آنها سرزمین های اسلامی و قدس و بیت المقدس است پس قدس هم ریشه در قرآن دارد و هم در فرهنگ اسلامی و دینی که به مبارزات طول تاریخ امت اسلامی باز می گردد که حتی پای را فراتر از حوادث پس از ۱۹۴۸ و ورود این مبارزات به تشکیلات جدید می گذارد.

وی افزود: پس از انقلاب اسلامی علمای بسیاری به رهبری امام راحل(ره)، آرمان فلسطین را به یک ارزش اسلامی بدل ساختند و در همان سال های نخست و در روزها روز قدس را شکل بخشیدند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، گفت: در زمانی که اسرائیل به جنوب لبنان حمله کرده بود، پیامی را صادر کردند که این پیام، روز قدس را شکل داد که بازخوانی آن به مبانی روز قدس اشاره می کند که رسانه های غربی و دشمنان بسیار سعی دارند که به این اندیشه که مبنای فکری و اندیشه ای والا دارد، خدشه وارد کرده و شبهه بیافکنند.

سوقندی تاکید کرد: امام خمینی(ره) در این پیام می فرمایند «من از عموم مسلمانان و دولت هایشان می خواهم که برای کوتاه کردن دست این غاصبان از سرزمین فلسطین به هم بپیوندند» این امر مبنای نامگذاری روز قدس است تا جایی که در ۲۵مرداد ۸۵ یعنی پس از ۹ روز از این پیام تاریخی امام راحل در جمع مردم قم، فلسفه روز جهانی قدس را تبیین می کنند که امروز متن این سخنرانی باید بیشتر ترویج یابد چرا که این گفتمان مسلمانان در قبال فلسطین است.

وی با بیان اینکه روز قدس نماد مبارزه با استبداد است لیکن این اندیشه امام راحل باید بازخوانی شود، افزود: ویژگی روز قدس، روز امتیاز منافقان از متعهدان است یعنی روز قدس، پرچمی است که متعهدان اسلام را با آن می شناسیم روز قدس روز بیداری انسان ها است.

کد خبر 4012267

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha