دکتر نفیسه حسنی، دبیر علمی و عضو هیات علمی پژوهشکده سلول های بنیادی پژوهشگاه رویان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هشتمین مدرسه تابستانی بین المللی پژوهشگاه رویان با هدف آموزش ایمونولوژی-انکولوژی و تحقیقات ترجمانی در سرطان در راستای آشنا کردن دانشجویان رشتههای مختلف علوم زیستی و پزشکی در مرداد ماه سال ۱۳۹۶ به مدت شش روز (۳۱ تیر لغایت ۵ مرداد ماه) برگزار خواهد شد.
وی افزود: در سال ۱۳۸۹ اولین مدرسه تابستانی بین المللی در پژوهشگاه رویان با هدف آموزش زیست شناسی تکوین و سلول های بنیادی برگزار شد. طی ۷ دوره متوالی، هر ساله بیش از ۳۰۰ دانشجوی علاقمند در زمینه رشته های علوم زیستی و پزشکی شرکت کردند که از محضر اساتید مطرح بین المللی به مدت یک هفته بهره بردهاند و از نزدیک با آزمایشات عملی آشنا شدهاند.
وی با بیان اینکه هشتمین دوره مدرسه تابستانی به مدت شش روز برگزار خواهد شد که امکان پذیرش ۳۵۰ نفر از دانشجویان رشته های مختلف علوم زیستی و پزشکی فراهم است، گفت: در این مدرسه تابستانی، ۶ استاد مدعو حضور دارند که ۵ نفر از آنها دانشمندان ایرانی مقیم خارج بوده و یکی از آنها مدعو از کانادا است.
به گزارش مهر، پژوهشگاه رویان به عنوان یکی از مراکز پیشرو در ارائه خدمات درمان ناباروری در هشتم خرداد ماه ۱۳۷۰ با هدف ارائه خدمات درمان ناباروری و انجام پژوهش های بنیادی و کاربردی در زمینه علوم و فناوری های کمک کننده باروری توسط زنده یاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی تأسیس و در سال ۱۳۷۹ به عرصه تحقیقات سلول های بنیادی وارد شد. این تحقیقات در سال ۱۳۸۲ به نتیجه رسید و پژوهشگاه رویان با تولید رده سلول های بنیادی جنینی نام ایران را در بین ۱۰ کشور برتر دنیا که به این فناوری دست یافته اند قرار داد.
یکی از اهداف مهم محققان پژوهشگاه رویان، آموزش و آشنا کردن دانشجویان با فناوری های جدید است.
نظر شما