پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۶:۳۴

مدیرکل راهداری و حمل و نقل بوشهر:

۲۰ دوربین جدید کنترل سرعت در راه‌های استان بوشهر نصب می‌شود

۲۰ دوربین جدید کنترل سرعت در راه‌های استان بوشهر نصب می‌شود

بوشهر - مدیرکل راهداری و حمل و نقل استان بوشهر گفت: ۲۰ دوربین جدید کنترل سرعت در راه‌های استان بوشهر نصب می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا علم ظهر سه‌شنبه در نشست هم‌اندیشی شورای حمل و نقل و ترافیک استان بوشهر اظهار داشت: در راستای کنترل مناسب راه‌های استان بوشهر نسبت به نصب دوربین‌های هوشمند و کنترلی در راه‌های استان بوشهر اقدام شده است.

وی اضافه کرد: نصب دوربین‌های کنترل سرعت نقش بسیار مهمی در کاهش متوسط سرعت خودروها در سطح راه‌های استان داشته است و این موضوع زمینه را برای کاهش تصادفات و متوفیان حوادث فراهم کرده است.

 مدیرکل راهداری و حمل و نقل استان بوشهر بیان کرد: در سطح جاده‌های استان بوشهر تاکنون ۵۴ دوربین کنترل سرعت نصب شده است و در سال جاری نیز ۲۰ دوربین جدید نصب خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه عمر ناوگان اتوبوس‌رانی برون‌شهری استان بوشهر حدود چهار و نیم سال است، افزود: از همه ظرفیت‌ها برای بهبود وضعیت حمل و نقل استان بوشهر استفاده می‌کنیم.

نشست هم‌اندیشی حمل و نقل و ترافیک استان بوشهر با حضور مدیرکل دفتر حمل و نقل عمومی و ترافیک شهری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، مدیرکل دفتر فنی امور عمرانی و حمل و نقل استانداری بوشهر، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان و شهرداران بوشهر، گناوه، برازجان و کنگان برگزار شد.

کد خبر 4015634

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha