رئیس مرکز پایش آلاینده های زیست محیطی مشهد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: براساس اطلاعات به دست آمده از ایستگاههای سنجش آلودگی، کیفیت هوای شهر مشهد با شاخص ۶۷ در شرایط سالم قرار دارد.
رضا اسماعیلی افزود: امروز کیفیت هوا در ایستگاه ساختمان در شرایط ناسالم برای گروه های حساس ودر ایستگاه های ویلا،امامیه و حرم مطهر در شرایط پاک قرار دارد.
وی بیان کرد: مقایسه غلظت آلاینده ها نشان می دهد بر غلظت دی اکسید گوگرد و منواکسید کربن افزوده شده است و از غلظت دی اکسید نیتروژن و ذرات معلق کوچکتر از ۲.۵ و ۱۰ میکرون نسبت به روز گذشته در همین ساعت کاسته شده است.
رئیس مرکز پایش آلاینده های زیست محیطی مشهد افزود: بیشترین میزان آلودگی نیز از ایستگاه ساختمان با شاخص ۱۰۳ در شرایط ناسالم برای گروه های حساس گزارش شده است.
نظر شما