پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۹ تیر ۱۳۹۶، ۱۲:۲۸

فرماندار خوسف:

تعاونی های روستایی و کشاورزی شهرستان خوسف تقویت شوند

تعاونی های روستایی و کشاورزی شهرستان خوسف تقویت شوند

بیرجند- فرماندار خوسف گفت: با تقویت تعاونی های روستایی و کشاورزی این شهرستان اقدامات خوبی در زمینه خوداتکایی و شکوفایی روستایی و کشاورزی منطقه انجام می شود که باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شفیعی صبح جمعه در بازدید از شرکت تعاونی و روستایی ابن حسام خوسف بیان کرد: با تقویت تعاونی های روستایی و کشاورزی منطقه و ایجاد تعاونی های کشاورزی تخصصی اقدامات خوبی در زمینه خوداتکایی و شکوفایی روستایی و کشاورزی در سطح شهرستان صورت می گیرد.

وی ادامه داد: همچنین راه اندازی شرکت فرآوری محصولات کشاورزی در کنار فروشگاه نیز کمک شایانی در امر توسعه شرکت های تعاونی خواهد کرد.

هاشم ولی پور مطلق، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی هم در این بازدید بیان کرد: در صورت ارسال طرح فرآوروی محصولات کشاورزی توسط شرکت ابن حسام خوسف و تایید طرح در کمیته مربوطه، در خصوص اعطای تسهیلات کم بهره مساعدت خواهد شد.

مدیرعامل شرکت تعاونی روستایی ابن حسام خوسف نیز در این بازدید با اشاره به مشکلات پیش روی شرکت بیان کرد: این شرکت به همت ۱۶۱ نفر از مردم و کشاورزان منطقه خوسف و با سرمایه اولیه ۷۰ هزار ریال آغاز به کار کرد.

وی خدمت رسانی به روستائیان، تأمین مایحتاج مصرفی، تهیه و توزیع نهاده های کشاورزی، خریدوفروش محصولات کشاورزی ودامی و توزیع سوخت بین اعضاء و مردم روستاها را از جمله اهداف تاسیس شرکت دانست.

کد خبر 4017219

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha