پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۳۵

مدیر کل صدا و سیمای مرکز لرستان تاکید کرد؛

ضرورت استفاده از مدیران توانمند در حوزه تأمین و پخش صداوسیما

ضرورت استفاده از مدیران توانمند در حوزه تأمین و پخش صداوسیما

خرم آباد - مدیر کل صدا و سیمای مرکز لرستان بر ضرورت استفاده از مدیران توانمند در حوزه تامین و پخش برنامه های صدا و سیما تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد بازوند صبح شنبه در نشست تخصصی مدیران تامین و پخش شبکه های استانی در سخنانی با بیان اینکه رسانه ملی در عرصه رقابت جنگ نرم وظایف بزرگی برعهده دارد اظهار داشت: صدا و سیما مجموعه ای وسیع با ساختار قوی بوده که در عرصه مقابله با جنگ نرم دشمن وظایف مهمی بر عهده دارد.

وی با بیان اینکه صدا و سیما به صورت شبانه روز و بدون لحظه ای سکون، سکوت و توقف اقدام به تولید برنامه و خدمت به مردم می کند ادامه داد: هر استان بر اساس مقتضیات خود اقدام به تولید برنامه در استان می کند.

مدیر کل مرکز صدا و سیمای مرکز لرستان با بیان اینکه شبکه های استانی بر اساس ذایقه مخاطبان خود باید اقدام به تولید برنامه مفید کند ادامه داد: باید ما دقت کنیم که از این سرمایه و آنتن صدا و سیما که در اختیار داریم به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم تا به مقصد مدنظر دست پیدا کنیم.

بازوند با تاکید بر اینکه اگر برنامه های تولیدی بر رفتار و ذهن مخاطب اثر بگذارد درست عمل کرده ایم گفت: در این رابطه وظیفه مدیران تامین و پخش شبکه های استانی وظیفه مهم و استراتژیکی برعهده دارند.

وی با تاکید بر اینکه باید در حوزه تامین و پخش برنامه های صدا و سیما از مدیران و افراد توانمند استفاده کنیم گفت: در این رابطه باید مشوق های لازم را برای مدیران این حوزه فراهم کنیم تا بتوانند به بهترین شکل ممکن وظایف خود را عملیاتی کنند.

مدیر کل صدا و سیمای مرکز لرستان با اشاره به فعالیت ۸۰ تا ۹۰ شبکه فارسی زبان خارجی در دنیا بیان داشت: در این راستا صدا و سیما وظیفه سنگینی برای مقابله با این شبکه ها و همچنین برنامه های نظام سلطه علیه کشور بر عهده دارد.

کد خبر 4017906

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha