به گزارش خبرنگار مهر، علی اوسط هاشمی ظهر امروز در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان سیستان و بلوچستان که با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور برگزار شد، اظهار داشت: مطالعات متعددی از جمله توسعه سواحل مکران برای دستیابی به اهداف توسعه استان سیستان و بلوچستان انجام شده است که با تلفیق آنها طرحی جامع تدوین می شود.
وی افزود: در همین راستا باید از ایده های نو و تازه استفاده شود و دانش در چرخه تولید و اقتصاد بکار گیری شود.
وی تصریح کرد: از دولت محترم تقاضا داریم تا استان سیستان و بلوچستان را با توجه به ظرفیت های فراوانی که دارد به عنوان پایلوت توسعه در کشور قرار دهد.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: نیروی انسانی مبتکر و خلاق نقش مهمی در توسعه یک منطقه دارد و وجود ۱۱۰ هزار دانشجو سرمایه ای ارزشمندی در این استان است که می تواند در خدمت توسعه استان باشد.چ
وی خاطر نشان کرد: استفاده از سرمایه های انسانی و جوانان مبتکر و نوآور کمک بزرگی به اجرای پروژه های متعدد در استان سیستان و بلوچستان می کند.
نظر شما