حسین مرتضوی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه مهلت شرکت در جشنواره مطبوعات، خبرگزاری ها و رسانه های مجازی مازندران تا ۱۵ تیر ماه تمدید شد با اشاره به استقبال اهالی رسانه از جشنواره مطبوعات، خبرگزاری ها و رسانه های مجازی، افزود: مهلت شرکت در جشنواره تا ۱۰ تیرماه بود و بر اساس درخواست خبرنگاران، این مهلت تمدید شد.
دبیر جشنواره مطبوعات، خبرگزاری ها و رسانه های مجازی مازندران با بیان اینکه تاکنون بیش از ۷۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است، گفت: هدف از برگزاری جشنواره ارتقای کیفی سطح تولید خبر، گزارش، مصاحبه و ... همچنین گسترش فرهنگ رسانه است.
مرتضوی با اشاره به اینکه شرکت کنندگان در بخش های اصلی جشنواره می توانند آثار خود را در بخش های مختلف خبر، گزارش، مقاله، طنز، مصاحبه و ... به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند، تصریح کرد: بخش ویژه جشنواره هم شامل رسانه و انتخابات و شعار سال است.
نظر شما