پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ تیر ۱۳۹۶، ۱۷:۳۱

آرتور ویدال:

نباید «دیاز» را سرزنش کرد/ اتفاق همیشه هست

 نباید «دیاز» را سرزنش کرد/ اتفاق همیشه هست

بازیکن تیم ملی فوتبال شیلی گفت: نباید «مارسلو دیاز» را به خاطر اشتباه در بازی شیلی مقابل آلمان که منجر به گل برتری ژرمن‌ها شد، سرزنش کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در فینال جام کنفدراسیون‌ها بین تیم ملی فوتبال شیلی و آلمان، مارسلو دیاز، مدافع شیلی تحت فشار توپ را از دست داد تا آلمان به تنها گل بازی دست پیدا کرده و قهرمان شود.

آرتورو ویدال، ملی‌پوش شیلی و بازیکن بایرن مونیخ با حمایت از دیاز گفت: اشتباهات همیشه رخ می‌دهند اما نباید کسی را سرزنش کرد. به نظرم این تیم یک خانواده است و وقتی هم ببریم همه ما برده‌ایم.

ویدال در ادامه گفت: اگر می‌بردیم بهترین تیم دنیا بودیم. تیم‌های زیادی هستند که سطح بالایی دارند. ما هم باید به تلاش ادامه دهیم تا بهترین شویم. باید با سر بالا این تورنمنت را ترک کنیم چون خیلی خوب بازی کردیم.

کد خبر 4020115

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha