پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ تیر ۱۳۹۶، ۹:۳۹

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی:

سهم خراسان شمالی از اعتبارات صندوق بیمه محصولات کشاورزی ناچیز است

سهم خراسان شمالی از اعتبارات صندوق بیمه محصولات کشاورزی ناچیز است

بجنورد- مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی با اشاره به رقم ۱۲ درصدی پوشش محصولات استان، گفت: به همین علت سهم استان از اعتبارات صندوق بیمه محصولات کشاورزی ناچیز است.

حسین عظیمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در لایحه بودجه سال جاری، ۱۳۵۰ میلیارد تومان به‌منظور تقویت صندوق بیمه کشاورزی اختصاص پیداکرده که سهم استان از این اعتبارات ناچیز است.

عظیمی تصریح کرد: هر استان به میزانی که پوشش بیمه‌ای بیشتری داشته باشد، سهم بیشتری نیز از اعتبارات این صندوق دریافت می‌کند.

وی بابیان اینکه پوشش بیمه‌ای محصولات کشاورزی در خراسان شمالی ۱۲ درصد است، عنوان کرد: این رقم در سایر استان‌ها به ۴۰ درصد هم می‌رسد.

وی با اشاره به کمرنگ بودن فرهنگ بیمه در خراسان شمالی بر ضرورت ترویج و توسعه این فرهنگ به‌خصوص در بین کشاورزان و باغداران استان تأکید کرد.

عدم اختصاص اعتبارات سازمان مدیریت بحران به زلزله‌زدگان خراسان شمالی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی گفت: تاکنون اعتباری از محل سازمان مدیریت بحران برای بازسازی و جبران خسارت‌های ناشی از زلزله ۵.۷ ریشتری اردیبهشت‌ماه امسال به خراسان شمالی ابلاغ نشده است.

عظیمی عنوان کرد: امیدواریم این مهم در جلسه چهارشنبه هفته جاری هیئت‌وزیران تصویب و به استان ابلاغ شود.

وی تصریح کرد: بااین‌حال روند بازسازی متوقف نشده و بنیاد مسکن از محل اعتبارات طرح ویژه مسکن روستایی، ارائه تسهیلات به زلزله‌زدگان را در اولویت قرار داده است.

وی افزود: در جریان زلزله اخیر در خراسان شمالی، چهار هزار و ۹۴۹ واحد مسکونی شامل دو هزار و ۵۰۰ مسکن شهری و دو هزار و ۴۴۹ مسکن روستایی تخریب شد که نیازمند احداث دوباره است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی گفت: ۹ هزار و ۶۶۱ منزل مسکونی در استان نیز با خسارت‌هایی روبرو شد که نیازمند تعمیر است.

عظیمی بابیان اینکه علاوه بر تسهیلاتی که باید برای این امر اختصاص پیدا کند، پیشنهاد ۲۵ میلیارد تومان اعتبار نیز به‌منظور تأسیسات زیربنایی خراسان شمالی به سازمان برنامه‌وبودجه داده‌شده است، خواستار تسریع در فرآیند تصویب و ابلاغ تسهیلات زلزله‌زدگان شد.

کد خبر 4020929

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha