پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۱:۴۷

فرمانده انتظامی هرمزگان خبر داد:

کاهش ۲۴ درصدی متوفیان جاده ای برون شهری در هرمزگان

کاهش ۲۴ درصدی متوفیان جاده ای برون شهری در هرمزگان

بندرعباس - فرمانده انتظامی استان از کاهش ۲۴ درصدی متوفیان جاده ای برون شهری و کاهش ۱۸ درصدی متوفیان درون شهری در سه ماهه اول امسال خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار عزیزاله ملکی پیش ازظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران ضمن تقدیر و تشکر ویژه از روسا، مدیران و مأموران پلیس راه و راهور، بیان داشت: بحمداله با تلاش و مدیریت خوب و شبانه روزی همکاران در حوزه راه و راهور با وجود همه مشکلات در استان ، کاهش بسیار خوبی در تلفات ناشی از تصادفات جاده ای درون و برون شهری را شاهد بودیم.

سردار ملکی با اشاره به کاهش ۲۴ درصدی متوفیان جاده ای و ۲۳ درصدی مجموع تصادفات در حوزه پلیس راه، اذعان داشت: طی این مدت در حوزه پلیس راه، ۲۴۸ هزار و ۱۶۷ قبض جریمه صادر و دو هزار و ۴۲۷ دستگاه خودرو و هزار و ۹۴۲ موتورسیکلت متخلف توقیف شده اند.

وی تعداد کل تصادفات درون شهری در سه ماهه امسال که منجر به تشکیل پرونده شده اند را ۴۷۲ فقره با ۱۸ درصد کاهش بیان و تصریح کرد: در مقایسه با مدت مشابه سال قبل وقوع مجموع تصادفات ۱۸ درصد ، تصادفات جرحی ۱۱ درصد و خسارتی ۵۲ درصد کاهش داشته است.

فرمانده انتظامی هرمزگان با اشاره به اینکه اجرای مستمر طرح ها می تواند در کاهش تصادفات و تلفات جاده ای نقش ویژه ای داشته باشد، افزود: این موفقیت بوجود آمده در سه ماهه اول امسال نتیجه مدیریت،همدلی و همپوشانی همکاران در حوزه ترافیکی است که زحمت عزیزان در این گرمای طاقت فرسا ستودنی است.

کد خبر 4021161

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha