پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۴

به مناسبت هفته حقوق بشر آمریکایی صورت می گیرد؛

برگزاری نمایشگاه کاریکاتور «ترامپیسم» در تبریز

برگزاری نمایشگاه کاریکاتور «ترامپیسم» در تبریز

تبریز – منتخب آثار جشنواره بین المللی کارتون و کاریکاتور «ترامپیسم» به مناسبت هفته حقوق بشر امریکایی در تبریز به نمایش درآمد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی حوزه هنری تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی، این نمایشگاه به همّت حوزه هنری آذربایجان شرقی  و با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در تبریز در معرض دید علاقه مندان قرار گرفت.

جواد کریم نژاد سرپرست حوزه هنری آذربایجان شرقی در این خصوص به خبرنگاران گفت: در این نمایشگاه 35 کاریکاتور از آثار منتخب هنرمندان ملی و بین المللی شرکت کننده در مسابقه بین المللی کارتون و کاریکاتور ترامپیسم به نمایش درآمده است.

وی ادامه داد: در نمایشگاه کاریکاتور «ترامپیسم» سعی شده است چهره واقعی دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا از موضع جنگ طلبانه، کاسبکارانه، نژادپرستانه و غیر انسانی پرده برداشته شده  و به مخاطبان نشان داده شود.

سرپرست حوزه هنری آذربایجان شرقی افزود: برپایی نمایشگاه کاریکاتور «ترامپیسم» با حضور دهها کارتونیست از ایران و سایر جهان در تهران توجه برخی رسانه های بین المللی را به خود جلب کرده است.

کریم نژاد اظهار داشت: این نمایشگاه از سوی واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری استان  و با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی،  14 تا 21 تیر سال جاری در گالری یاسمی خانه فرهنگ پذیرای بازدید تمام علاقمندان خواهد بود.

کد خبر 4021408

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha