۱۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۶:۰۶

سجادی:

آمریکا متهم اصلی حمله و نقض حقوق بشر در یمن است

آمریکا متهم اصلی حمله و نقض حقوق بشر در یمن است

سفیر دائم ایران در دفتر اروپایی سازمان ملل گفت: آمریکا یکی از متهمین اصلی حملات در یمن به شمار می‌آید، اما دبیر این سازمان را مجبور می‌کند که گزارشش را درباره نقض حقوق بشر در یمن پس بگیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد رضا سجادی سفیر دائم ایران در دفتر اروپایی سازمان ملل در گفتگو با رادیو در خصوص «حقوق بشر آمریکایی؛ حمایت از تروریسم دولتی رژیم صهیونیستی تا ایجاد القاعده و داعش» اظهار داشت: استفاده ابزاری امپریالیسم آمریکا از حقوق بشر در دهه‌های گذشته که کماکان ادامه دارد. این استفاده ابزاری به ویژه در برخورد با رژیم اشغالگر قدس وجود دارد. اخیرا در سفری که سفیر آمریکا در سازمان ملل به ژنو داشت در آنجا خواستار آن شد که موضوع اسرائیل از دستورکار شورای حقوق بشر خارج شود، اگر هم در دستور کار قرار گیرد، در شورای حقوق بشر یکی از بندهای ثابت و دایم هست بحث اشغالگری‌های رژیم صهیونیستی و نقض حقوق بشر است.  

وی افزود: بحث نقض حقوق بشر با وجود کلیه اعضا و اظهارات کشورهای مختلف درباره نقض حقوق بشر از سوی رژیم اشغالگر صورت می‌گیرد. در دوره گذشته رژیم اشغالگر قدس به دلیل نوع اظهارات و همچنین بیانه‌های علیه اسرائیل درباره نقض حقوق بشر مدت‌ها از شورای حقوق بشر غائب شد و در جلسات شرکت نکرد. در واقع کشوری که به وضوح حتی از سوی کشورهای غربی به عنوان یک رژیم ناقض حقوق بشر شناخته می‌شود، نماینده آمریکا که خود را مدعی حقوق بشر می‌داند بر خود واجب می‌بیند که شورای حقوق بشر برود و از اسرائیل دفاع کند.

سفیر دائم ایران در دفتر اروپایی سازمان ملل ادامه داد: نماینده آمریکا در شورای حقوق بشر بخواهد که نقض حقوق بشر از سوی رژیم اشغالگر قدس نادیده گرفته شود. از طرفی موضوعات متعددی را در ارتباط با نقض حقوق بشر توسط کشورها از جمله رژیم اشغالگر قدس در عرصه بین‌المللی داریم که سیاست یک بام دو هوا آمریکا در رابطه با حقوق بشر و رفتارهای دوگانه است.

سجادی با اشاره به مسائل یمن گفت: آمریکا یکی از کشورهای عضو ائتلاف علیه یمن هست و حملاتی را با همراهی عربستان و دیگر کشورهای مشارکت کننده انجام داده است. زمانی که حمله علیه یمن در سازمان ملل و نقض حقوق بشر محکوم می‌شود در واقع این آمریکایی‌ها هستند که یکی از متهمین اصلی این حملات و نقض حقوق بشر به شمار می‌آیند. اما به دلیل نفوذ در شورای امنیت و سازمان ملل، دبیر سازمان ملل را مجبور می‌کنند که گزارشش را درباره نقض حقوق بشر در یمن پس بگیرد.  

کد خبر 4021579

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha