پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۳ تیر ۱۳۹۶، ۲۰:۴۴

در بوشهر؛

۲ مجموعه شعر «محمدحسین انصاری‌نژاد» رونمایی شد

۲ مجموعه شعر «محمدحسین انصاری‌نژاد» رونمایی شد

بوشهر - در آئینی با حضور مسئولان، دو کتاب شعر «دل‌نخواهی» و «شب‌خوانی شب‌بوها» از حجت‌الاسلام محمدحسین انصاری‌نژاد رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان بوشهر بعد از ظهر سه‌شنبه در این آئین اظهار داشت: شعر به اندازه خلقت انسان قدمت دارد و تاثیرگذاری بالایی داشته است.

حجت‌الاسلام حسین دشتی با اشاره به تاثیر بالای شعر بر قلوب انسان‌ها، اضافه کرد: زیبایی شعر به گونه‌ای است که چشم‌ها را می‌گیرد و بر قلوب اثر بگذارد.

مسئول انتشارات معاونت فرهنگی نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان بوشهر نیز از راه‌اندازی تشکل شاعران بسیجی و پاسدار استان بوشهر خبر داد و گفت: در راستای توسعه فعالیت‌های شاعران در استان بوشهر برنامه‌های خوبی اجرا شده است.

حسن شریعتی از برگزاری پنج کنگره شعر در استان بوشهر خبر داد و افزود: پنج کتاب از اشعار ارائه شده در این کنگره‌ها تاکنون تدوین شده است و آبان‌ماه نیز ششمین دوره برگزار خواهد شد.

عبدالرضا دشتی فرمانده ناحیه سپاه مالک اشتر شهرستان بوشهر نیز در این آئین بر لزوم توجه شاعران به مسائل اجتماعی تاکید کرد و افزود: بیان مشکلات و نیازهای جامعه در قالب شعر تاثیرگذاری بالایی دارد.

آئین رونمایی از دو مجموعه شعر جدید حجت الاسلام محمدحسین انصاری نژاد به نام‌های «دل نخواهی» از نشر رخشید و «شب خوانی شب بوها» از نشر ساقی با حضور آیت الله صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه و امام جمعه بوشهر در حسینیه ثارالله بوشهر برگزار شد.

این مراسم با همکاری روابط عمومی و تبلیغات سپاه امام صادق(ع)، کانون بسیج هنرمندان و انجمن ادبی نخل و آفتاب بوشهر برگزار شد.

کد خبر 4021870

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha