پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ آبان ۱۳۸۵، ۱۱:۰۳

رئيس صندوق بين‌المللي پول؛

بهاي نفت در چند سال آينده كاهش نخواهد يافت

بهاي نفت در چند سال آينده كاهش نخواهد يافت

رئيس صندوق بين‌المللي پول پيش‌بيني كرد: بهاي جهاني نفت خام طي چند سال آينده در سطح كنوني باقي خواهد ماند و كاهش چنداني نخواهد يافت.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رويترز، رودريگو راتو گفت: روند بازار نفت به گونه‌اي است كه پيش‌بيني مي‌شود بهاي نفت خام حداقل طي دو سال آينده و در صورت عدم وقوع شوك‌هاي غيرمنتظره، در همين سطح فعلي باقي خواهد ماند.

راتو كه در كنفرانس رهبران اقتصادي كشورهاي عربي خليج فارس در جده سخن مي‌گفت، تصريح كرد كه سرمايه‌گذاري‌هاي كشورهاي خليج فارس در بخش توليد نفت بر ثبات قيمت‌هاي نفت موثر خواهد بود.

راتو با اذعان بر اينكه كشورهاي منطقه خاورميانه نقش حياتي در عرصه انرژي اقتصاد جهاني بر عهده دارند، گفت: سرمايه‌گذاري كشورهاي منطقه در بخش‌هاي توليد و پالايش نفت هم براي منطقه و هم براي اقتصاد جهاني، بسيار مثبت خواهد بود.

راتو پيش‌ از اين نيز اعلام كرده بود كه احتمال وقوع هرگونه شوك در بخش عرضه نفت از مهمترين ريسك‌هاي اقتصاد جهاني محسوب مي‌شود اما روندهاي كنوني عرضه و تقاضاي نفت حكايت از ثبات قيمت‌ها دارد.

کد خبر 402320

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha